aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆμεση ανασύνταξη και αντεπίθεση…

Άμεση ανασύνταξη και αντεπίθεση…

Αποφασισμένοι να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να κάνουν νέα αρχή είναι στον Άρη. Για να μην βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση, επιβάλλεται οι πράσινοι της Λεμεσού να ανασυνταχθούν και να αντεπιτεθούν, γιατί έχουν «κολλήσει» επικίνδυνα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης, ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ, θα αλλάξει κάποια πράγματα, κυρίως στην τακτική της ομάδας του, με στόχο να χτυπήσει το παιχνίδι. Από την επομένη του αγώνα με την ΑΕΚ, στρώθηκε στη δουλειά για να ετοιμάσει την ομάδα του για το δύσκολο ματς με την ΑΕΛ, η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει μείνει χαμηλά στη βαθμολογία και χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να συνέλθει και να πάρει τα πάνω της. Το ματς με την ΑΕΛ έχει πολλές δυσκολίες, γι’ αυτό και η τακτική θα ξεκινά από την πολύ καλή αμυντική θωράκιση, η οποία θα εξαρτηθεί και από τη δραστηριότητα των μέσων.

Ο Μαραγκουδάκης δείχνει, πάντως, πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και μαζί με τον Ονίλο και τον Αντωνίου αναμένεται πως θα αποτελέσουν την τριάδα των επιθετικών. Και λέμε αναμένεται, επειδή μια θέση στην επίθεση διεκδικεί και ο Σκούρτης, σε περίπτωση που ο Μαραγκουδάκης μείνει στον πάγκο.

Εκεί που ίσως επιβάλλεται να ανακατέψει την τράπουλα ο προπονητής του Άρη είναι στη μεσαία γραμμή, αφού ο Παχίπης αναμένεται πως θα μείνει στον πάγκο και θα πάρει τη θέση του (εξτρέμ) ο Παναγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ