aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑλλαγές και μέτρα αμυντικής βελτίωσης

Αλλαγές και μέτρα αμυντικής βελτίωσης

Ένα είναι το σλόγκαν του Άρη: να συνεχίσει να δίνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι, για να αυξήσει σημαντικά τη βαθμολογική του συγκομιδή. Η προσοχή των πρασίνων της Λεμεσού είναι στο κυριακάτικό τους παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο Νικόλας Μαρτίδης ετοιμάζει αλλαγές σε όλες τις γραμμές της ενδεκάδας.

Ο τομέας στον οποίο δίνει βαρύτητα, επειδή θέλει να τον βελτιώσει, είναι η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Στο μεθαυριανό παιχνίδι, η αμυντική και η μεσαία γραμμή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα κληθούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις αφού η Ομόνοια διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς.

Κόντρα στην ΑΕΛ, την περασμένη Δευτέρα, ο Άρης ήταν πολύ κακός στην άμυνα και το πλήρωσε δεχόμενος τρία γκολ. Τα λάθη αναλύθηκαν και γίνεται προσπάθεια να διορθωθούν. Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, έχει μιλήσει με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, στέλνοντάς τους το μήνυμα πως όλοι στην ομάδα έχουν περισσότερες απαιτήσεις και ζητούν τη βαθμολογική άνοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ