aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑκόμη δύο στη γραμμή κρούσης

Ακόμη δύο στη γραμμή κρούσης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ   

Με τους Πάγκαλο και Αλέξε (φωτό), ο Άρης γεμίζει για τα καλά. Οι δύο επιθετικοί έχουν καλύψει αρκετό έδαφος και θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με την Αλκή Ορόκλινη. Οι πράσινοι νιώθουν αρκετά δυνατοί στη γραμμή κρούσης και με σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις των Νικολίτσα, Μεντζέροβιτς και Μαραγκουδάκη, αισιοδοξούν πως δεν θα αργήσουν να έρθουν και τα γκολ που θα δώσουν βαθμούς.

Τα δυο παιχνίδια που χάθηκαν, με την ΑΕΛ και την Ανόρθωση, ήταν από αυτά που προφανώς… δεν υπολογίζονταν για βαθμολογική συγκομιδή. Πήραν τον έναν και μοναδικό τους βαθμό με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα και πιστεύουν πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Το μυαλό φυσικά δεν είναι πουθενά αλλού εκτός από το παιχνίδι που ακολουθεί και ο Νικόλας Μαρτίδης ετοιμάζει το πλάνο του για να διεκδικήσει η ομάδα του με περισσότερες αξιώσεις το πρώτο τρίποντο.

Μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό με τον Ενγκολό, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα απουσιάσει με την Αλκή. Τη θέση του θα πάρει ένας από τους Αουρέλιο ή Παχίπη. Εκείνο που χαροποιεί την τεχνική ηγεσία είναι πως η άμυνα έχει δέσει σε ικανοποιητικό βαθμό και όσο ο χρόνος περνά, θα βελτιώνεται και άλλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ