aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑγκομαχώντας στον πρώτο γύρο

Αγκομαχώντας στον πρώτο γύρο

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρόλαβαν τα χειρότερα στον Άρη, με τις δυο νίκες επί της Αναγέννησης και της Δόξας. Γιατί αν δεν έρχονταν οι έξι αυτοί βαθμοί, η θέση της ομάδας της Λεμεσού θα ήταν πολύ δύσκολη.

Χειρότερα πάντως δεν γινόταν για τον Άρη, ο οποίος έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αγκομαχώντας. Οι 10 βαθμοί που έχει μαζέψει δεν είναι αρκετοί για να του εξασφαλίσουν τη σιγουριά.

Μετά την ήττα από τον Εθνικό, το ζητούμενο για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι η επάνοδος στις νίκες και με αυτό τον στόχο προετοιμάζεται, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την Καρμιώτισσα.

Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ενδεχόμενη νίκη θα ισοδυναμεί με άλμα και στο μυαλό τους μόνο αυτό το αποτέλεσμα έχουν.

Ο Φρεντερίκ Βαντερμπίστ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ροζέριο λόγω καρτών. Ο Μαραγκουδάκης έχει πολλές πιθανότητες να επιλεχθεί ως βασικός, μαζί με τον Γκονσάλες και τον Αντωνίου, στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ