aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆφησε υποσχέσεις, βλέπει τη συνέχεια

Άφησε υποσχέσεις, βλέπει τη συνέχεια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ματς με τον ΑΠΟΕΛ ανήκει στο παρελθόν για τον Άρη, ο οποίος για να μην πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων την προσπάθεια και τον ένα βαθμό που κέρδισε απέναντι στους πρωταθλητές, θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά του με πιο έντονο τρόπο.

Η εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου άφησε υποσχέσεις, όμως ο δρόμος είναι μακρύς και θα χρειαστεί να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια. Ο Νικόλας  Μαρτίδης διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι και η τακτική του αρίστευσε. Μάλιστα αν φαινόταν λίγο πιο εύστοχος και τυχερός προς το τέλος, ο Άρης θα μπορούσε να κέρδιζε. Χρειάζεται νίκες στη συνέχεια για να πάει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Δόξα την Κυριακή στο Μακάρειο, από το οποίο θα απουσιάσουν ο Παναγή και ο Μαραγκουδάκης, λόγω καρτών. Πρόκειται για δύο σημαντικές απουσίες, αφού ήταν από τους ιδιαίτερα διακριθέντες απέναντι στους πρωταθλητές, ειδικότερα ο πρώτος.

Ο τεχνικός του Άρη είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αλλαγές και να παρουσιάσει ένα καινούργιο σύνολο, με φρεσκάδα και αποτελεσματικότητα. Ο Πάγκαλος και ο Αλέξε είναι έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ και ο Μουλόπουλος που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ, έδειξε πως θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Μαρτίδης κατασκόπευσε ψες την προσεχή αντίπαλο του Άρη απέναντι στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ