aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑχ αυτές οι λεπτομέρειες (παράπονα για τη διαιτησία)

Αχ αυτές οι λεπτομέρειες (παράπονα για τη διαιτησία)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Άρης ήταν βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, πάλεψε έστω για τον ένα βαθμό, όμως έχασε στις λεπτομέρειες και έμεινε κολλημένος στην 11η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Κάποιες ομάδες έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν και να δημιουργούν απόσταση από τις τελευταίες θέσεις, γι’ αυτό και στον Άρη στοχεύουν σε άμεση ανασύνταξη ώστε να πάρουν βαθμούς με το ξεκίνημα του νέου χρόνου και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους της παραμονή τους στην κατηγορία.

Στον Άρη εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία, καθώς ζήτησαν πέναλτι όταν το σκορ ήταν στο 0-1, ενώ υπάρχει υποψία ότι πριν ο Γκονσάλβες κερδίσει την μπάλα στο δεύτερο γκολ, υπέπεσε σε φάουλ στον Παχίπη. Η ουσία δεν αλλάζει για τον Άρη, ο οποίος έχασε άλλο ένα παιχνίδι, όσο και αν προσπάθησε. Τώρα αυτό που μένει είναι να κοιτάξει τη συνέχεια και να μαζέψει βαθμούς πριν να είναι αργά. Ακολουθούν τα παιχνίδια με τη Νέα Σαλαμίνα (εντός), ΑΠΟΕΛ (εκτός) και ΑΕΖ (εκτός).

Παράλληλα, μετά την πρώτη κίνηση ενίσχυσης με την απόκτηση του Αουρέλιο, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται ότι θα γίνουν άλλες τρεις προσθήκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ