aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Το μεγάλο μυστικό του Λιάσου Λουκά

Άρης: Το μεγάλο μυστικό του Λιάσου Λουκά

Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει την 13η αγωνιστική και χρήσιμα συμπεράσματα μπορούν να βγουν για όλες τις ομάδες. Ο Άρης, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό, είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Όλα έχουν μια λογική εξήγηση, και είναι «φως φανάρι» πως όλα ξεκινούν από την άμυνα, εκεί όπου ο Άρης με πρώτο και καλύτερο τον τερματοφύλακα Βανά έχει κτίσει μια απροσπέλαστη γραμμή. Είναι χαρακτηριστικό πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» του Λιάσου Λουκά έχει κρατήσει εφτά φορές την εστία της απαραβίαστη. Είναι ένα από τα μεγάλα… μυστικά της ομάδας που έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πινάκα και διεκδικεί πλέον με αξιώσεις και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εδώ να αναφέρουμε πως όπως λένε οι πληροφορίες οι επενδυτές στον Άρη ετοιμάζουν μετεγγραφική ενίσχυση ανάλογη του καλοκαιριού, αφού βλέπουν πως έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ