aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης – Πάφος FC 0-0: Άνοστη σούπα στο Τσίρειο… (vid)

Άρης – Πάφος FC 0-0: Άνοστη σούπα στο Τσίρειο… (vid)

Άνοστη σούπα στο Τσίρειο και μοιραία Άρης και Πάφος FC έμειναν στο 0-0 για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ισοπαλία που δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ευχαριστημένη, αφού αμφότερες είχαν ως στόχο τη νίκη, κάτι που όμως δεν απέδειξαν στο χορτάρι. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο φοβόταν η μια την άλλη.

Δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση στην ήττα (0-3) από την Ομόνοια ο Άρης. Έμεινε για δεύτερο διαδοχικό ματς μακριά από τις νίκες και με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τους 20 βαθμούς, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Επόμενος αντίπαλος ο Ολυμπιακός την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στο Τσίρειο.

Πέμπτη ισοπαλία για την Πάφος FC στο φετινό πρωτάθλημα, όσες έχει και η Δόξα και περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη (3-0) επί του Εθνικού. Έστω κι έτσι, ανέβηκε με τον ένα βαθμό στους 14 και προσπέρασε τον ΑΠΟΕΛ στην πέμπτη θέση (έχοντας ματς περισσότερο). Επόμενος αντίπαλος ο ΑΠΟΕΛ την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στο ΓΣΠ.

Το ματς

Χωρίς γκολ, αλλά με γρήγορο ρυθμό και λίγες αλλά καλές ευκαιρίες ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Πιο ορεξάτος μπήκε ο Άρης στο ξεκίνημα, απειλώντας μόλις στο 5ο λεπτό. Ισορρόπησε σταδιακά η Πάφος FC και προσπάθησε να δημιουργήσει. Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου κατάφερε να βρει τη μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο μέρος, που ήταν όμως και η πιο σπουδαία, με τον Ντελμίρο να σώζει πάνω στη γραμμή του σουτ του Ζάιρο.

Ελάχιστες οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο δεύτερο μέρος. Οι δύο ομάδες φοβήθηκαν η μια την άλλη. Ο Άρης έδειξε να το θέλει περισσότερο, με τις αλλαγές του Λιάσου Λουκά έγινε πιο απαιτητικός, ωστόσο πέραν της μιας τεράστιας χαμένης ευκαιρίας με τον Πατσέκο στο 68’ δεν απείλησε ιδιαίτερα. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Άρης (Λιάσος Λουκά): Βανά, Γιαγκό, Ντελμίρο (78′ Μουσούντα), Σίλντεφελντ, Καζού, Μ. Γκαρσία (70′ Ράντουτ), Σιμιόν, Πατσέκο (78′ Ιωσηφίδης), Φράγκος (58′ Σικόρσκι), Πακέ (58′ Κβασιούκ), Στεπίνσκι.

Πάφος FC (Ντάρκο Μίλανιτς): Ρούτκο, Πάγιτς, Μπάριτς, Κβίντα, Αουρέλιο, Πάνιτς, Πάντσεον, Βαλακάρι (74′ Φουρ), Ζάιρο, Αμπντουσαλάμοφ (74′ Κοβάσεβιτς), Σεμέδο.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Πακέ, Φράγκος, Σικόρσκι / Πάνιτς.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης.

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

AVAR: Τζιωρτζής Ομηρος.

Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

2′ Διακοπή στο παιχνίδι, άνοιξαν τα ποτιστικά του γηπέδου.

4′ Άρχισε ξανά το ματς.

5′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Μετά από σέντρα του Γιαγκό από δεξιά, πέρασε η μπάλα στον Στεπίνσκι που αιφνιδιάστηκε και από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να τελειώσει όπως ήθελε τη φάση. Τον πρόλαβε ο Ρούντκο, βγήκε και μάζεψε.

12′ Σουτ του Γκαρσιά από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Ρούντκο χωρίς πρόβλημα.

19′ Νέα καλή στιγμή για τον Άρη, μετά από γύρισμα του Στεπίνσκι. Ο Γκαρσία έστρωσε στον Πατσέκο που γλίστρησε και δεν μπόρεσε να σουτάρει.

24′ Κίτρινη κάρτα στον Πακέ.

32′ Συρτό σουτ του Πακέ, εύκολα ο Ρούντκο.

35′ Ωραία προσπάθεια από τον Άρη, έκανε το σουτ ο Στεπίνσκι, ξανά ο Ρούντκο.

40′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Πάφος FC, μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε, ο Ζάιρο έκανε το σουτ. Πάνω στη γραμμή έσωσε ο Ντελμίρο και απομάκρυνε στη συνέχεια ο Βανά.

45′ Τρία λεπτά ο έξτρα χρόνος.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

-Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

54′ Κίτρινη κάρτα στον Φράγκο.

58′ Διπλή αλλαγή για τον Άρη, Σικόρσκι αντί Φράγκου και Κβασιούκ αντί Πακέ.

64′ Πολύ μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καζού, πάνω από τα δοκάρια.

65′ Κίτρινη στον Σικόρσκι για φάουλ στον Πάνιτς.

68′ Τεράστια ευκαιρία χαμένη για τον Άρη. Ο Πατσέκο βρέθηκε απέναντι από τον Ρούντκο, σε πλάγια όμως θέση, το σουτ του έφυγε δίπλα από την εστία.

70′ Ραντούτ στη θέση του Μάνου Γκαρσία.

74′ Διπλή αλλαγή για την Πάφος FC, Βαλακάρι και Αμπντουσαλάμοφ εκτός, Φουρ και Κοβάσεβιτς εντός.

76′ Σουτ του από το ύψος της περιοχής του Φουρ, μάζεψε ο Βανά.

78′ Διπλή αλλαγή και για τον Άρη. Ιωσηφίδης αντί Πατσέκο και Μουσούντα αντί Ντελμίρο.

80′ Κίτρινη κάρτα στον Πάνιτς για φάουλ στον Γιαγκό.

83′ Ζητάνε πέναλτι οι παίκτες του Άρη σε μαρκάρισμα του Μπάριτς στον Καζού. Ελέγχθηκε η φάση από το VAR, αποφασίστηκε πως δεν υπάρχει παράβαση.

87′ Επικίνδυνο γύρισμα του Σεμέδο, δεν μπόρεσε κανείς να μπει στην πορεία της μπάλας και να την στείλει στα δίκτυα.

90+4′ Σουτ του Ιωσηφίδη, μπλόκαρε ο Ρούντκο.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ