aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΆρης και Πάφος FC τους βάζουν δύσκολα, δεν μπορούν να ακολουθήσουν

Άρης και Πάφος FC τους βάζουν δύσκολα, δεν μπορούν να ακολουθήσουν

Η παρουσία επενδυτών σε Άρη και Πάφος FC άλλαξε τα δεδομένα στη δυναμικότητα των ομάδων, με επακόλουθο παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου μας να μένουν εκτός εξάδας στα πλέι οφ. Πέρσι είχαμε Ομόνοια (για πρώτη φορά) και ΑΕΛ στο δεύτερο γκρουπ και ήδη φέτος γνωρίζουμε ότι δεν θα βρίσκονται στο πρώτο ΑΕΛ και Ανόρθωση, ενώ θα ξεκαθαρίσει αυτή την αγωνιστική ποια εκ των Νέα Σαλαμίνας ή Ομόνοιας θα τις ακολουθήσει.

Άρης και Πάφος FC, λοιπόν, βάζουν δύσκολα και υποχρεώνουν άλλες «μεγάλες» ομάδες να ανεβάσουν το επίπεδό τους, αλλά και να αυξήσουν το μπάτζετ τους. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να παλεύουν για πιο μεγάλα πράγματα όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια. Τα νέα δεδομένα, λοιπόν, ανεβάζουν τον ανταγωνισμό προς όφελος του ποδοσφαίρου μας και το ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιρόφιλους και κυρίως τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους.

Όπως είναι διαμορφωμένο το σκηνικό, ξεκάθαρα κάποιες παραδοσιακές δυνάμεις δεν μπορούν να ακολουθήσουν και θα πρέπει να βρουν τρόπο να επανέλθουν. Και δεν έχει να κάνει μόνο με το χρήμα, που είναι το βασικότερο, αλλά και με τις σωστές επιλογές ανθρώπων σε πόστα που αποτελούν «κλειδιά» για την επιτυχία. Και αυτή με τη σειρά τους να εντοπίσουν και να εντάξουν στο ρόστερ των ομάδων τους ικανούς ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ