aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΆρης – Απόλλων: Ένας πολύ κακός «δαίμονας»

Άρης – Απόλλων: Ένας πολύ κακός «δαίμονας»

Ο Άρης το έκανε ξανά! Πανηγύρισε τέταρτο σερί τρίποντο τη φετινή σεζόν κόντρα στον Απόλλωνα, σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αυτή τη φορά με 2-0 και συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του προς την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του.

Σε κακό «δαίμονα» των κυανολεύκων εξελίχθηκε κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο η «Ελαφρά Ταξιαρχία», φτάνοντας σε καρέ νικών και με συνολικό συντελεστή τερμάτων 9-1. Τα γκολ των Μαγιαμπέλα (5’) και Μπαμπίκα (8’) ήταν αρκετά για τους πράσινους ώστε να φτάσουν στην 20η φετινή νίκη τους στο πρωτάθλημα και να διατηρηθούν στο +3 από τον ΑΠΟΕΛ, που την ίδια ώρα νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ.

Από την άλλη, ο Μπογκτάν Αντόνε και οι παίκτες του παρά την ήττα-πισωγύρισμα παραμένουν ολοζώντανοι στη «μάχη» για την τρίτη θέση και την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Το -3 από τους Λαρνακείς έμεινε ως είχε πριν την 8η αγωνιστική, δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση πάντως, που ο Απόλλων δεν προλάβει το τραίνο της Ευρώπης, αυτό θα οφείλεται και στο «κουλούρι» κόντρα στον Άρη, που είναι η μοναδική ομάδα από την οποία δεν απέσπασε ούτε βαθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ