aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑρχίζει η εποχή της κάρτας φιλάθλου!

Αρχίζει η εποχή της κάρτας φιλάθλου!

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Active (107,4 & 102,5), «Passing Game» με τον Πανίκο Θεοδοσίου ήταν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για την συνάντηση που είχε με την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων για την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά τα όσα απάντησε:

Το αρχικό του σχόλιο για την συνάντηση με την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων απάντησε: «Είναι προγραμματισμένη, μέσα στους σχεδιασμούς μας αυτή η συνάντηση. Ουσιαστικά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα έγγραφα διαγωνισμού για όλο το πακέτο της πρόνοιας του νόμου καταπολέμησης της βίας και ήταν προγραμματισμένο ώστε να καταλήξουμε πως προχωρούμε. Το μητρώο φιλάθλων είναι η τράπεζα πληροφοριών της κάρτας φιλάθλου και είναι το πρώτο στάδιο της πρόνοιας της νομοθεσίας. Πρόθεση μας είναι να ξεκινήσουμε να την έχουμε έτοιμη πριν την έναρξη της νέας περιόδου, ούτως ώστε ο κάθε φίλαθλος να αποκτήσει ένα μοναδικό αριθμό για να μπορέσει να αγοράζει τα εισιτήρια του».

Τι στοιχεία θα περιλαμβάνει αυτή η τράπεζα πληροφοριών απάντησε: «Η κάρτα στην οποία θα κρατά ο κάθε φίλαθλος, θα έχει φωτογραφία όνομα, επίθετο και τον αριθμό μητρώο. Στο αρχείο θα υπάρχει αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση στοιχεία γενικά επικοινωνίας που προβλέπεται από τη νομοθεσία για να μπορεί να εντοπίζεται. Αυτή η κάρτα δεν θα αφορά μόνο την αγορά φιλάθλου. Θα μπορεί  να την χρησιμοποιεί και με διάφορους άλλους τρόπους όπως να δίνει διάφορες εκπτώσεις. Είναι ολόκληρος σχεδιασμός πίσω από αυτό».

Για το ποιοι θα έχουν πρόσβαση απάντησε: «Μόνο εξουσιοδοτημένοι λειτουργοί του ΚΟΑ που θα είναι εξουσιοδοτημένοι από την Επίτροπο Προστασίας δεδομένων. Δεν θα έχει άλλος πρόσβαση εκτός και αν χρειαστεί η Αστυνομία, η οποία μετά από αίτημα θα παίρνει τις πληροφορίες για να μπορεί να επέμβει και να εντοπίζει κάποιον. Κανένας άλλος δεν θα έχει πρόσβαση. Ούτε η ΚΟΠ ούτε τα ίδια τα Σωματεία. Μόνο ο ΚΟΑ ».

Διαβάστε επίσης: Κλ. Γεωργιάδης για το γήπεδο Λεμεσού: «Τέλος του 2020 αν και εφόσον…»

Όσον αφορά των εκσυγχρονισμό των γηπέδων μας απάντησε: «Είναι το 2ο κομμάτι όσον αφορά τον εκσυγχρονισμό των γηπέδων. Δεν θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου αφού βρισκόμαστε στην διαδικασία προσφορών».

Για το πότε θα είναι έτοιμο με την τελική του μορφή απάντησε: «Δεν θα είναι η τελική του μορφή με την έναρξη του πρωταθλήματος. Νομίζω μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα και θα μπορούμε να θέσουμε τα χρονοδιαγράμματα που θα ακολουθήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ