aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΆρχισαν οι επαφές για ανανέωση συμβολαίων και το μέλλον του Πουρσαϊτίδη

Άρχισαν οι επαφές για ανανέωση συμβολαίων και το μέλλον του Πουρσαϊτίδη

Στην πορεία της ομάδας, στους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια αλλά θέλει να κρατήσει αλλά και στον Σάββα Πουρσαϊτίδη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0).

Αναλυτικά:

Για την πορεία της ομάδας: «Η ομάδα κινείται στους στόχους που έχει θέσει εξ’ αρχής. Ο στόχος της 6άδας μαθηματικά δεν έχει χαθεί. Ίσως μας στοιχίσει στο τέλος την 6άδα, η ήττα από την Δόξα. Γενικά όμως, κινούμαστε μέσα στα πλαίσια που θέσαμε. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια με ΑΕΚ και Απόλλωνα στο πρωτάθλημα και με τη λήξη της α’ φάσης στο πρωτάθλημα, θα δούμε και σε συνδυασμό με τα ματς του κυπέλλου που βρισκόμαστε και θα εκτιμήσουμε την κατάσταση».

Για το συμβόλαιο του Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Υπάρχει δρόμος για να γίνει και αυτό. Όταν έρθει η ώρα του, θα μιλήσουμε».

Για συμβόλαια που λήγουν το Καλοκαίρι: «Λήγουν αυτά των Κορέια και Ελουντού. Είμαστε σε κάποια επαφή μαζί τους, έχουμε δώσει κάποιες προφορικές προτάσεις. Περιμένουμε να δούμε και τις δικές τους αποφάσεις. Δεν θα πιέσουμε την κατάσταση, θέλουμε να τελειώσουν πρώτα κάποια πράγματα και θα τα δούμε στην πορεία».

Για το αν θα ανεβάσει την οικονομική πρόταση σε κάποιους παίκτες ώστε να παραμείνουν: «Δεν θα γίνουν υπερβάσεις, πέραν των δυνατοτήτων μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ