aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAποθέωση για Λαΐφη, γκολ ο Μυτίδης, Μακρής εναντίον Τζέισον

Aποθέωση για Λαΐφη, γκολ ο Μυτίδης, Μακρής εναντίον Τζέισον

Ο Νέστορας Μυτίδης πέτυχε χθες το πρώτο τέρμα στο Ολλανδικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρόντα. Ο διεθνής επιθετικός πέτυχε στο 50ο λεπτό το 2-0 για την ομάδα του στον εκτός έδρας αγώνα με την Σπάρτα Ρότερνταμ για τη 14η αγωνιστική του Ολλανδικού Πρωταθλήματος. Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 2-2.

Ανδρέας Μακρής εναντίον Τζέισον Δημητρίου το περασμένο Σάββατο στη League One στην Αγγλία. Η Γουολσον αγωνίστηκε εναντίον της Σάουθεντ με τον αγώνα να ολοκληρώνεται ισόπαλος 0-0. Ο Μακρής αντικαταστάθηκε στο 58ο λεπτό ενώ ο Δημητρίου αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Άλλη μια πολύ καλή παρουσία για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη στην εντεκάδα της Σταντάρ Λιέγης. Μετά το τέρμα που πέτυχε την περασμένη Πέμπτη σε βάρος της Θέλτα Βίγκο για το Europa League, ο Λαϊφης ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του στη μεγάλή νίκη με 4-1 επί της πρωτοπόρου του Πρωταθλήματος Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ο διεθνής αμυντικός αντικαταστάθηκε στο 86ο λεπτό και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Ο Μάριος Αντωνιάδης αγωνίστηκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό για τη Super League στην Ελλάδα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1.

Ο Ανδρεάς Αβραάμ ήταν στην αρχική εντεκάδα της Λάρισας και αντικαταστάθηκε στο 31ο λεπτό του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τη Super League στην Ελλάδα (1-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ