aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑποθεώνει το «Α και το Ω», τον Ανδρέα Πολυκάρπου

Αποθεώνει το «Α και το Ω», τον Ανδρέα Πολυκάρπου

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, κάνει αναφορά στη φετινή επιτυχημένη σεζόν, αποθεώνει τον συνεργάτη του Αντρέα Πολυκάρπου (κεντρική φωτό), έναν… αφανή ήρωα και συγχαίρει τους πάντες.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της φετινής επιτυχημένης πορείας της ομάδας μας! Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο που δούλεψε σκληρά, μεθοδικά και αποτελεσματικά σε όλα τα επίπεδα. Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Σάββα Πουρσαιτίδη, στον τεχνικό μας διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου και σε όλη την προπονητική ομάδα και υποστηριχτικό προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά και τις εξαιρετικές επιλογές ποδοσφαιριστών. Συγχαρητήρια στο προσωπικό του σωματείου μας που δούλεψε πολύ σκληρά εκπληρώνοντας τους στόχους που του είχαν τεθεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο Τύπου του σωματείου μας για την υποστήριξη που μου παρείχε και ειδικά στον Αντρέα Πολυκάρπου που ήταν το Α και το Ω του γραφείου μας. Ευχαριστώ επίσης τους φίλους αθλητικογράφους για την συνεργασία που είχαμε μέσα στην αγωνιστική χρονιά. Θερμές ευχαριστίες και στον μεγάλο κόσμο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχωστου για τη στήριξη του! Καλή ξεκούραση σε όλους. Καλό καλοκαίρι!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ