aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑποσύρθηκε ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ και του Εθνικού Μάλαρτζ

Αποσύρθηκε ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ και του Εθνικού Μάλαρτζ

Σε ηλικία 41 ετών αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο πρώην τερματοφύλακας ης ΑΕΛ και του Εθνικού Άχνας Αρκάντιους Μάλαρτζ.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό της λεμεσιανής ομάδας τη σεζόν 2010-11 και κατέγραψε εννέα συμμετοχές. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2011-12) αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή, ενώ το 2012-13 επέστρεψε στην Κύπρο για τον Εθνικό Άχνας, με τη φανέλα του οποίου μέτρησε 22 συμμετοχές.

Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων επίσης σε Παναθηναϊκό, Λέγκια Βαρσοβίας, Ξάνθη, Λάρισα και ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του Μάλαρτζ:

«Λατρεύω το ποδόσφαιρο, αλλά η αγάπη για την οικογένειά μου είναι μεγαλύτερη από αυτήν. Ήρθε η ώρα να μείνω στο σπίτι. Όλα τα χρόνια της καριέρας μου, υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα ήταν πάντα ότι προσπαθούσα και δεν τα παράτησα ποτέ.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, όλους τους προπονητές μου, ευχαριστώ τους παίκτες, τους φίλους και εσάς, τους οπαδούς, που ήσασταν μαζί μου όχι μόνο στα καλά, αλλά και στα άσχημα. Με εκτίμηση! Ήρθε η ώρα για κάτι νέο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ