aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπονομή δικαιοσύνης για την Αναγέννηση (video)

Απονομή δικαιοσύνης για την Αναγέννηση (video)

Ο Ερμής προηγήθηκε με 0-2 της Αναγέννησης, εκτός έδρας, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα το οποίο θα τον εδραίωνε στην εξάδα, αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ήτα καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και το τελικό 2-2 μπορεί να χαρακτηριστεί απονομής δικαιοσύνης. Το σκορ άνοιξε ο Μασίνουα στο 43′, ενώ ο ίδιος παίχτης σημείωσει και το δεύτερο γκολ του Ερμή στο 64′. Όμως, η Δερύνεια με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε σε διάστημα τριών λεπτών. Στο 81′ ο Φουρτάδο και στο 84′ ο Μπριζίτο σκόραραν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν στους 5 βαθμούς, με τον Ερμή να ανεβάινει στους 23.

Ο Μπριτζίτο «έκλεψε» τη δόξα από τον σκόρερ των δύο τερμάτων του Ερμή, τον Μασίνουα. Κι αυτό γιατί το γκολ που πέτυχε αποδείχθηκε πολύ σημαντικό και δικαιωματικά ο Πορτογάλος μέσος κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα. Η φάση του αγώνα θα μπορούσε να ήταν στο 81ο λεπτό όταν μείωσε η Αναγέννηση και αναπτέρωσε τις ελπίδες της, όμως εμείς επιλέξαμε τη φάση του 84ου λεπτού, όπου επιτεύχθηκε το δεύτερο γκολ των πρασίνων, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Μπριτζίτο με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Νουρεντινόσκι και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πολύ καλή διαιτησία από τον Χρυσοβαλάντη Θεουλή. Ήταν κοντά σχεδόν σε όλες τις φάσεις και οι υποδείξεις του ήταν σωστές. Στον πειθαρχικό έλεγχο προσπάθησε να είναι ακριβοδίκαιος. Ορθά καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Αναγέννησης, αφού ο Νουρεντινόσκι «γκρέμισε» τον Φουρτάδο. Κακώς μέτρησε το δεύτερο γκολ του Ερμή, αφού ο βοηθός δεν είδε ότι ο Μαρτίνιουκ, ο οποίος έδωσε την πάσα στον Μασίνουα, ήταν σε θέση οφσάιντ όταν έγινε κάτοχος της μπάλας.

Αναγέννηση (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μάστρου, Αναστασίου, Ντιαλό, Ευθυμίου, Φωτίου (76′ Χατζηγιαννακού), Βλασσόπουλος, Χριστοδούλου (64′ Νατσιόπουλος), Θεράποντος, Μπριτζίτο, Βέσλεμ, Φουρτάδο (89′ Ράτκοβιτς).

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Νουρεντινόφσκι, Χριστόφ, Χριστοφή, Μπενγκά, Ντε Βρίσε, Λίλλης (34′ Μπάουμαν), Μαϊσουράντζε (66′ Αρτάμπε), Μαρτίνιουκ, Ντε Μέλο, Μασίνουα, Ντα Σίλβα (82′ Άλμπα).

Σκόρερ: Φουρτάδο 81′, Μπριζίτο 84′ / Μασίνουα 43′, 64′

Κίτρινες: Χριστοδούλου, Μπριζίτο / Μαϊσουράντζε, Νουρεντινόφσκι, Άλμπα

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός: Χρίστου Αριστείδης

Β’ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος

4ος: Ορθοδόξου Ανδρέας

Παρατηρητής: Σκαπούλλης Χρίστος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ