aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τρίποντο με… τ’ αφτιά ανοικτά

Απόλλων: Τρίποντο με… τ’ αφτιά ανοικτά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι απλό και δεν σηκώνει συζήτηση πως, για να ελπίζει στον τίτλο, ο Απόλλων θα πρέπει να κερδίσει το απόγευμα την ΑΕΛ. Βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και για να διατηρήσει ακέραιες τις πιθανότητές του, οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να εξασφαλίσουν τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα μπορεί να είναι στα δικά τους πόδια η κατάκτηση του τίτλου, μπορεί όμως και να μην προλάβουν.

Οι κυανόλευκοι, τέσσερις μέρες μετά τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο, έχουν ακόμη ένα λόγο να θέλουν να ρίξουν στο κανναβάτσο την ΑΕΛ. Να πάρουν εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους από τη συμπολίτιδά τους. Κόντρα και στην κριτική που δέχεται η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, καλείται να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να μην έχει καμιά απώλεια.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα έχει πιθανόν στη διάθεσή του τον Σατσέτι, ενώ οι άλλοι τραυματίες, ο Περέιρα, ο Παπουλής, ο Ρομπέρζ και ο Χ. Κυριάκου, θα είναι πάλι εκτός. Είναι γεγονός πως δεν είναι και στα καλύτερά τους οι ποδοσφαιριστές, καθώς φάνηκε και την περασμένη Τετάρτη πως ταλαιπωρούνται από αρκετή κούραση. Παρόλα αυτά είναι υποχρεωμένοι να εξαντλήσουν όλη την ενέργειά τους και να μην αφήσουν να χαθεί το σημερινό παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε, με τον Πέδρο και τον Βασιλείου να βρίσκονται στα άκρα της άμυνας. Ο Γιούστε με τον Ουαντραόγκο θα καλύψουν το κέντρο της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Σατσέτι, ο Μπρου και ο Μάρκοβιτς. Στην κορυφή θα είναι ο Ζελάγια και στις πτέρυγες ο Σαρδινέρο με τον Σκέμπρι. Δεν αποκλείεται όμως να είναι στην ενδεκάδα, όπως και στον επαναληπτικό του κυπέλλου, ο Φοπαλά με τον Καραγιόλ.

Οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές είναι σε αγωνιστική πτώση και όλοι στον περίγυρο της ομάδας προσπαθούν να τους εμψυχώσουν και να τους βοηθήσουν να πάρουν τα πάνω τους. Οι δυνατότητες υπάρχουν και το σημερινό παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να ανασυνταχθούν και να μοιράσουν αποδείξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ