aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Πολλές αλλαγές και φιλική ήττα από την Πάφος FC

Απόλλων: Πολλές αλλαγές και φιλική ήττα από την Πάφος FC

Την ήττα με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Πάφος FC γνώρισε ο Απόλλωνα, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο «Τσίρειο Στάδιο» και ξεκίνησε στις 19:30.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-1 από το πρώτο ημίχρονο, με γκολ των δύο νέων αποκτημάτων Ντάγκλας Αουρέλιο και Ζαίρο, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος. Για την ομάδα της Λεμεσού την μπάλα στα δίκτυα έστειλε ο Ραντζέλο Γιάνγκα.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ πραγματοποίησε εννέα συνολικά αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς των κυανολεύκων κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Στο αρχικό σχήμα παρέμειναν μόνο οι Φιλιώτης και Κολ. Ο Γερμανός δοκίμασε συστήματα και σχηματισμούς, ενώ έδωσε φανέλα βασικού σε σε Αλεσάμι, Ντζουμ και Στορ.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Δημητρίου, Φιλιώτης, Ουέλινγκτον, Μαλεκκίδης, Αλεσάμι, Ντζουμ, Παπουνασβίλι, Ψύχας, Κολ, Γιάνγκα, Στορ.

Η ενδεκάδα της Πάφος FC: Ρούντκο, Αουρέλιο, Μπάριτς, Κβίντα, Μιχαήλ, Φυλακτού, Πάνιτς, Πάντσεον, Ντ. Αουρέλιο, Ζαίρο, Κοβάσεβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ