Απόλλων – Πάφος FC: Το γκολ που κακώς ακυρώθηκε και το γκολ που κακώς μέτρησε

Δικαιολογημένα τα έχουν οι Παφίτες και οι Λεμεσιανοί με τον διαιτητή Νικόλα Νεοκλέους, αλλά και τον α’ βοηθό Ιωάννη Λαζάρου. Οι γηπεδούχοι επειδή το γκολ του Παπουλή που ακυρώθηκε έπρεπε να μετρήσει καθότι ο Ελλαδίτης εξτρέμ καλυπτόταν. Οι φιλοξενούμενοι για τον πειθαρχικό τομέα, αφού θεωρούν ότι αντί να δοθεί φάουλ και κίτρινη κάρτα σε δύο φάουλ (σε Σακό και Πάντσεον σε καλό σημείο εκτός περιοχής), στην πρώτη περίπτωση υπέδειξε επιθετική παράβαση και στην δεύτερη δεν έδωσε τίποτα.

Κακώς μέτρησε το δεύτερο γκολ της Πάφου FC με τον Τόρες στο 62’. Όπως φάνηκε από το τηλεοπτικό ριπλέι της Cytavision η μπάλα κτύπησε στο χέρι του ποδοσφαιριστή της Πάφου μετά το διώξιμο του Μολ και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα. Με βάση τους νέους κανονισμούς όταν υπάρχει χέρι και ακολούθως η μπάλα πάει στα δίκτυα τότε είναι παράβαση ανεξάρτητα με τη θέση του χεριού ή αν δεν ήταν σκόπιμο.

Πέναλτι ζήτησε ο Απόλλων στο 81’ σε παράλληλη σέντρα του Γιαννιώτα για χέρι του Λαφράνς. Όπως φάνηκε στο ριπλέι δεν υπήρχε παράβαση, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο σώμα του Γάλλου αμυντικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ