aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων – Ομόνοια: Εξ αναβολής με τρεις παίκτες χωρίς δικαίωμα συμμετοχής

Απόλλων – Ομόνοια: Εξ αναβολής με τρεις παίκτες χωρίς δικαίωμα συμμετοχής

Ντέρμπι φεύγει και ντέρμπι έρχεται. Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται χωρίς ανάσα, αφού πριν καλά – καλά κοπάσει ο απόηχος της 19ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια την Τετάρτη (13/1, 18:00) στο Τσίρειο.

Η νίκη των γαλάζιων της Λεμεσού επί του Εθνικού και η ισοπαλία του «τριφυλλιού» με την ΑΕΛ διαφοροποίησε τα βαθμολογικά δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να περνά στην πρώτη θέση με 39 βαθμούς και την Ομόνοια να μένει τρίτη με 36.

Ο Απόλλων έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς από τους πράσινους οι οποίοι την ημέρα των Θεοφανίων επικράτησαν στη Λευκωσία με 2-1. Εάν το επιτύχουν θα ανοίξουν την ψαλίδα από την Ομόνοια στους έξι βαθμούς και θα πάρουν τεράστια ντόπα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ καλείται να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με τον χθεσινό αγώνα στο Τσίρειο, όπου περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο απέναντι στην ΑΕΛ επιχειρώντας να διαφυλάξει το υπέρ της 1-0, αλλά στο τέλος το πλήρωσε με το τέρμα του Ράιαν Εμαέ στο 90+2.

Εκτός επιλογών του Νορβηγού προπονητή θα βρίσκεται ο Φώτης Παπουλής που είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για διαπληκτισμό με τον Νίκο Καλτσά της Ανόρθωσης στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μάρκο Τσέποβιτς.

Στο απουσιολόγιο του Γιάννη Πετράκη θα βρίσκεται ο Γκεόργκι Παπουνασβίλι, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των γαλάζιων στο Δασάκι. Αγώνα δρόμου θα κάνουν οι Ρομπέρζ και Μάρκοβιτς για να προλάβουν την αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ