aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑπόλλων: Ντύνεται στα κυανόλευκα ο Κορρέα!

Απόλλων: Ντύνεται στα κυανόλευκα ο Κορρέα!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Η πληροφορία που είδε χθες το φως της δημοσιότητας πως ο Απόλλων προσπαθεί να φέρει στη Λεμεσό τον Παύλο Κορρέα, ώστε να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή, όχι μόνο επιβεβαιώνεται, αλλά οι πληροφορίες συγκλίνουν και λένε πως, εκτός απροόπτου, ντύνεται στα κυανόλευκα!

Με τον κεντρικό αμυντικό που πρόσφατα πήρε κλήση στην Εθνική Κύπρου υπάρχει ραντεβού για σήμερα, με το πιθανότερο αποτέλεσμα της συνάντησης να πέσουν οι υπόγραφες.

Από τις 18 του τρέχοντος μήνα, σας είχαμε ενημερώσει πως ο Πέτρος Κονναφής θα κοίταζε να «μπολιάσει» το έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα με Κύπριους παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στη λήξασα σεζόν. Η επιλογή του Παύλου Κορέα είναι μια από αυτές που ο Απόλλων, εδώ και λίγες μέρες, έθεσε ψηλά στη λίστα. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πολύ πιθανόν, αν δεν ανατραπούν τα δεδομένα, από σήμερα να αποτελέσει το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών.

Ο Κορρέα καθιερώθηκε στην Ανόρθωση. Φέτος, με τη φανέλα της βαρωσιώτικης ομάδας κατέγραψε 25 συνολικά εμφανίσεις, ανεβάζοντας τις ποδοσφαιρικές του μετοχές. Τη σεζόν 2020-21 οι συμμέτοχες του ήταν μόλις 11, ενώ η βοήθεια του ήταν μεγάλη και στην Ευρώπη στους αγώνες των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Στο συμβόλαιο του Κορρέα, υπάρχει μικρή ρήτρα αποδέσμευσης από την «Κυρία», κοντά στις 10 χιλιάδες ευρώ, κάτι που δεν αποτελεί καθόλου αποτρεπτικό παράγοντα για την ομάδα της Λεμεσού. Οι πληροφορίες, λοιπόν, λένε ότι οι δύο πλευρές δίνουν τα χέρια, παρά το γεγονός πως η Ανόρθωση έχει καταθέσει στον παίκτη πρόταση με καλύτερους οικονομικούς όρους σε σχέση με τη λήξασα σεζόν.

Με θετικό φακό βλέπει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τη μετακίνησή του στην πρωταθλήτρια ομάδα. Το σημερινό ραντεβού, διευθετήθηκε για δύο σημαντικούς λόγους: Ο πρώτος είναι το οικονομικό αφού η πρόταση του Απόλλωνα τον καλύπτει απόλυτα. Θα είναι περίπου 10 χιλιάδες ευρώ οι μηνιαίες απολαβές του. Ο δεύτερος λόγος είναι πως οι κυανόλευκοι έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Επίσης, η συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί άλλο ένα μεγάλο δέλεαρ για τον Κορρέα, σε αντίθεση με την Ανόρθωση που έμεινε εκτός των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ