aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων, Νέα Σαλαμίνα και ΚΟΠ αποχαιρετούν τον Βούκοτιτς

Απόλλων, Νέα Σαλαμίνα και ΚΟΠ αποχαιρετούν τον Βούκοτιτς

Απόλλωνας και Νέα Σαλαμίνα αποχαιρετούν μέσω συλλυπητήριων ανακοινώσεων που εξέδωσαν, τον πρώην προπονητή τους Μόμτσιλο Βούκοτιτς, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 71 ετών.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αφού ο εκλιπών διετέλεσε και προπονητής της εθνικής μας ομάδας των αντρών για μία τριετία.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μόμτσιλο Βούκοτιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής (03/12).

Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού τη διετία 1996-1998.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του πρώην προπονητή μας Μότσα Βούκοτιτς, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 71 ετών. Ο Μότσα Βούκοτιτς τίμησε τον πάγκο της ομάδα μας την περίοδο 1994-96 και υπήρξε διαχρονικός φίλος και υποστηρικτής του Σωματείου μας. Μεταξύ άλλων, κάθισε και στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου την περίοδο 2001-2004.

Εκράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Στο καλό Μότσα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το θάνατο του Μότσα Βούκοτιτς σε ηλικία 71 ετών. Ο εκλιπών διετέλεσε προπονητής της εθνικής μας ομάδας των αντρών για μία τριετία από το 2001 μέχρι το 2004. Εργάστηκε επίσης και σε άλλες κυπριακές ομάδες όπως ο Απόλλων, η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός Άχνας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ