aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπόλλων: Να τριτώσει το... καλό κόντρα στον Σωφρόνη

Απόλλων: Να τριτώσει το… καλό κόντρα στον Σωφρόνη

Ο Σωφρόνης Αυγουστή επιστρέφει στο Τσίρειο για να τεθεί αντιμέτωπος του Απόλλωνα για δεύτερη φορά. Ο Κύπριος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα τεθεί αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του για τρίτη φορά συνολικά και δεύτερη στη Λεμεσό.

Στη θητεία του στην ΑΕΚ ο 44χρονος τεχνικός αποπειράθηκε δύο φορές να κερδίσει την ομάδα που ανδρώθηκε ως παίκτης και καθιερώθηκε ως προπονητής πανηγυρίζοντας σπουδαίες επιτυχίες εντούτοις όχι απλά απέτυχε, αλλά ηττήθηκε ισάριθμες φορές χωρίς καν να πετύχει γκολ!

Η πρώτη απόπειρα καταγράφηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2021, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος,  με τον Απόλλωνα να κερδίζει με το επιβλητικό 3-0, έχοντας ως σκόρερ τους Μπίσεσβαρ (12’), Ματέι (66’) και Πίττα (68’).

Σχεδόν ένα μήνα μετά  και συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου 2021, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, οι γαλάζιοι έφυγαν με «διπλό» από την «Αρένα» κερδίζοντας 2-0 με τέρματα των Ντιγκινί (39’) και Νταμπό (52’).

Τη Δευτέρα (20/9) η ομάδα της Λεμεσού θα επιδιώξει να κερδίσει για τριτώσει το καλό έχοντας απέναντι της αυτή τη φορά τον ΑΠΟΕΛ. Στον Απόλλωνα δεν επικεντρώνονται στο γεγονός ότι στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων είναι ο Σωφρόνης Αυγουστή. Αντιθέτως, έχουν στο μπροστινό μέρος του μυαλού τους ότι υποδέχονται μια μεγάλη και «πληγωμένη» ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ και με πίστη στις δυνατότητές τους θα επιδιώξουν να πετύχουν το 3Χ3 στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ