aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΖράντι: «Ο Απόλλων μας χρωστάει τα μπόνους πρωταθλήματος – Θα κινηθώ νομικά»

Ζράντι: «Ο Απόλλων μας χρωστάει τα μπόνους πρωταθλήματος – Θα κινηθώ νομικά»

«Πυρά» κατά της διοίκησης του Απόλλωνα εξαπέλυσε ο Μπασέλ Ζράντι μιλώντας στη δανέζικη ιστοσελίδα «bold.bk». Ο Λιβανέζος ανέφερε πως οι κυανόλευκοι χρωστούν ακόμα το μπόνους κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος, ενώ εξέφρασε την πρόθεση του να κινηθεί νομικά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μπασέλ Ζράντι: «Πυρά» Ζράντι κατά Απόλλωνα: «Κανένα παράπτωμα, είναι ψέματα – Εκβιάζουν παίκτες»

Όσα ανέφερε σχετικά ο Μπασέλ Ζράντι:

«Ακόμα δεν λάβαμε τα μπόνους για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει επειδή ο Απόλλων έχει οικονομικά προβλήματα. Στον πρόεδρο ανήκει η μισή Λεμεσός, έχει χρήματα. Δεν είναι αυτός ο λόγος. Απλά κάποιες φορές κάνεις πράγματα, απλά επειδή μπορείς. Ήξεραν ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Μπορούσαμε να πάμε στη ΦΙΦΑ και σε δικηγόρους, αλλά αυτό θα έπαιρνε χρόνο».

Θα κινηθείς νομικά για να πληρωθείς το μπόνους; «Αυτό θα κάνω όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι, ναι. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν είναι λόγω των χρημάτων. Δεν πρόκειται για ποσό που θα μου αλλάξει τη ζωή. Είναι θέμα αρχών. Πήραν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 16 χρόνια, θα περίμενες τουλάχιστον να είναι σωστοί και να πληρώσουν. Αλλά δεν ήθελαν να το κάνουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ