aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΖράντι: «100% πίεση και ξανά πίεση, εκτιμώ την αμεσότητα του Τσόρνιγκερ»

Ζράντι: «100% πίεση και ξανά πίεση, εκτιμώ την αμεσότητα του Τσόρνιγκερ»

Τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έδειξε ως κυριότερο λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και τον Απόλλωνα ο Μπασέλ Ζράντι. O Λιβανέζος εξτρέμ σε δηλώσεις του στη Νορβηγία αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στην Κύπρο, το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο νησί μας και τα χαρακτηριστικά του Γερμανού προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον λόγο που επέλεξε τον Απόλλωνα: «Ένας από τους κύριους λόγους ήταν ότι προπονητής εκεί είναι ο Αλεξάντερ Τσόρνγικερ. Μίλησα με έναν πρώην παίκτη που μου είπε ότι είναι ένα σοβαρό κλαμπ. Δεν ήρθα για διακοπές, όπως πιστεύουν πολλοί. Έχουν κερδίσει μερικές καλές ομάδες στην Ευρώπη και πάντα πρωταγωνιστούν οπότε σκέφτηκα ότι ήταν ένα καλό μέρος για να πάω».

Για τις άλλες προτάσεις που είχε: «Είχα επαφές και με άλλες ομάδες, αλλά πήγαν αρκετά καλά οι διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα και δεν θα περίμενα μέχρι να τελειώσει η μετεγγραφική περίοδος, αφού λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει».

Για τη συνεργασία του με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ: «Δεν μίλησα με τον Τσόρνιγκερ πριν από τη μετεγγραφή μου, περισσότερο μίλαγα με τον τεχνικό διευθυντή. Το πλάνο ήταν ότι θα λογίζομαι ως επιθετικός και αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα εδώ. Ο Τσόρνιγκερ έχει την ίδια φιλοσοφία με αυτήν που εφάρμοσε στην Μπρόντμπι. Είναι το γερμανικό μοντέλο 100% πίεση και ξανά πίεση. Μου αρέσουν πολύ οι προπονητές που είναι ευθείς και λένε τα πράγματα όπως είναι. Το εκτιμώ και ο Τσόρνιγκερ είναι πολύ άμεσος. Είναι πολύ σαφής στο τι θέλει και μου αρέσει αυτό».

Για το επίπεδο ποδοσφαίρου στον Απόλλωνα και την Κύπρο: «Ο Απόλλων είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλες φιλοδοξίες. Νομίζω ότι το επίπεδο όσον αφορά την τεχνική είναι υψηλότερο στην Κύπρο σε σχέση με το πρωτάθλημα στη Νορβηγία, αλλά είναι χαμηλότερο το επίπεδο φυσικής κατάστασης και γι’ αυτό παίζει ρόλο η ζέστη. Δίνεται μεγάλη έμφαση στο κράτημα της μπάλας, γιατί λόγω της ζέστης είναι πιο δύσκολο για την ομάδα που δεν έχει τη μπάλα. Επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των μεγάλων ομάδων της Κύπρου με τις υπόλοιπες».

Για τον αποκλεισμό από την Ζίλινα: «Για να είμαι ειλικρινής, ήταν ένα σκληρό χαστούκι. Στόχος μας ήταν να προκριθούμε στους ομίλους και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να προκριθούμε, αλλά ήταν καλύτεροι και στα δύο ματς».

Για τους στόχους του Απόλλωνα: «Τώρα εστιάζουμε στο πρωτάθλημα και στην κατάκτηση του. Ο σύλλογος έχει ανακοινώσει ότι πάμε για το πρωτάθλημα, ενώ ήταν κοντά στο να το επιτύχει τα τελευταία χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ