aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΖητείται επειγόντως… φάρμακο

Ζητείται επειγόντως… φάρμακο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αγώνα δρόμου κάνει ο Γκιέ Γκιέ για να προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Ο Ιβοριανός επιθετικός, που είναι απαραίτητος στην επίθεση του Απόλλωνα, από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας διαπιστώνει μια βελτίωση στο πρόβλημα που τον άφησε εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (ήταν στον πάγκο). Ο Πέδρο Εμανουέλ δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του, δίνοντας αρχικά φανέλα βασικού στον Πίεχ και χρησιμοποιώντας στο δεύτερο μέρος τον Μαγκλίτσα.

Αν ο Γκιέ Γκιέ αισθάνεται καλύτερα τα επόμενα 24ωρα, τότε θα έχει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο βασικό σχήμα, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο μοναδικός στόχος θα είναι η νίκη. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, δεν θέλουν να χάσουν άλλους βαθμούς οι κυανόλευκοι δίνοντας έτσι συνέχεια στην γκρίνια που αναπτύχθηκε στις τάξεις των οπαδών τους. Από την ΑΕΚ δεν έχασαν βέβαια γιατί ήταν η χειρότερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

«Μπούκωσαν» επιθετικά και αυτή την αφλογιστία θα την «πολεμήσουν» το Σάββατο, με μοναδικό στόχο την επάνοδο στις επιτυχίες. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ έχει τον δικό του… χαρακτήρα, τις δικές του ξεχωριστές ιδιαιτερότητες. Θα ακολουθήσει άλλο ντέρμπι, αυτό με την Ομόνοια, και δεν επιθυμούν να βρεθούν σε πιο δύσκολη θέση.

Ο Πέδρο Εμανουέλ, εκτός από τον Γκιέ Γκιέ για τον οποίο είναι αναγκασμένος να κάνει λίγη υπομονή για να διαπιστώσει την κατάστασή του, είναι στην «πρίζα» και για τον Λόπες, τον οποίο ίσως να μην έχει στη διάθεσή του. Ο Αγγελή δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Δεν προβλέπονται, πάντως, μεγάλες διαφοροποιήσεις στο σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του.

Ο Πορτογάλος προπονητής, που έχει απαιτήσεις από τους παίκτες του, περιμένει πως ιδιαίτερα οι πλείστοι μεσοεπιθετικοί θα φτάσουν στο ύψος μιας πολύ καλής εμφάνισης. Ο Ντα Σίλβα ήταν εξαιρετικός την περασμένη Κυριακή, το ίδιο και ο Μπεντόγια, όχι όμως το ίδιο δραστήριοι οι Παπουλής, Πέδρο.

Κόντρα στην ΑΕΛ και έχοντας για πρώτη φορά σε αγώνα στο Τσίρειο τον κόσμο στο πλευρό τους, οι κυανόλευκοι θέλουν να ελπίζουν πως θα καταφέρουν να… ξεδιπλώσουν τις αρετές τους. Παράλληλα, είναι ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον, γιατί πέρα από το γεγονός πως δεν θέλουν να έχουν τρίτη βαθμολογική απώλεια στο γήπεδό τους, δεν θέλουν να φύγουν με κατεβασμένα κεφάλια στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ