aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΖακχαίου: Ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία, στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

Ζακχαίου: Ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία, στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

Εν μέσω πανδημίας, επιβραβεύεται το αστείρευτο ταλέντο της Κατερίνας Ζακαχαίου. Η κορυφαία Κύπρια πετοσφαιρίστρια, ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό, αφού για τη μετεγγραφή της ενδιαφέρονται τρεις ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φωτός», με την υπογραφή του Στέφανο Λεμονίδη, η 21χρονη Κατερίνα Ζακχαίου (1.90) θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού βόλεϊ, συγκαταλέγεται στις πιο ελπιδοφόρες κεντρικές, κι αν δεν έμενε πίσω με τον περσινό τραυματισμό της, θα είχε ήδη ανοίξει τα φτερά της.

«Η νεαρή Κύπρια ήρθε στην Ελλάδα το 2016 για λογαριασμό του Πανναξιακού και μετά φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο της και ετοιμάζεται για το ιταλικό πρωτάθλημα. Έχει τρεις προτάσεις από Σκάντιτσι, Μόντσα, Κούνεο και δύσκολα θα μείνει πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Η Κατερίνα Ζακχαίου αποτελεί την εμπροσθοφυλακή της Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές διεθνείς διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Η διαδρομή της, από τον Απόλλωνα, στον Πανναξιακό, στον Ολυμπιακό και -όπως όλα δείχνουν- τώρα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, επιβεβαιώνει την αξία της και ταυτόχρονα τη σκληρή δουλειά και τις θυσίες των τελευταίων χρόνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ