aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Υποβάθμιση του «προϊόντος» της OΥΕΦΑ

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, όλοι ανεξαιρέτως οι αγώνες διεξάγονται με τη χρήση VAR. Στο Γιουρόπα Λιγκ, όλοι ανεξαιρέτως οι αγώνες στη φάση των ομίλων διεξάγονται με τη χρήση VAR. Στο Κόνφερενς Λιγκ, όλοι οι αγώνες διεξάγονται χωρίς τη χρήση VAR. Είναι πραγματικά για να απορεί κανείς.

Η ΟΥΕΦΑ, υποχρεώνει τους συλλόγους που αγωνίζονται στη νεοσύστατη διοργάνωσή της να επιστρέψουν στην εποχή πριν από την είσοδο της τεχνολογίας στα γήπεδα. Ουσιαστικά, έρχεται η ίδια να υποβιβάσει ένα «προϊόν» δικό της. Αλλιώς, δηλαδή, ντύνει το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα, αλλιώς το Κόνφερενς Λιγκ.

Δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι που στηρίζονται σε πρόκριση στη φάση των «16» στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ και εννοείται ότι έπρεπε να υπήρχαν, ανεξαρτήτως κόστους, όλα τα διαθέσιμα τεχνολογικά μέσα. Έτσι, μπορούν να αποφευχθούν εξόφθαλμα λάθη. Όπως τα προχθεσινά στο ΓΣΠ, όπου ο β΄ βοηθός, Πίτερ Γκαράι, τα έκανε μαντάρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ