aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΥποχρεωτικά ανεβαίνει ο πήχης

Υποχρεωτικά ανεβαίνει ο πήχης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και τους πανηγυρισμούς που μάλλον θα συνεχιστούν, στον Απόλλωνα κοιτάζουν πλέον και την επόμενη μέρα. Η διοίκηση, έγκαιρα προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Πέδρο Εμανουέλ, καθώς η δουλειά του στη σεζόν που πέρασε εκτιμήθηκε από όλους.

O Πορτογάλος προπονητής έβαλε για καλά τη σφραγίδα του στον φετινό Απόλλωνα, ενώ μετά τον τελικό δεν κρύφτηκε. «Πάμε για πρωτάθλημα στη νέα σεζόν», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος από την κατάκτηση του κυπέλλου. Είδε, έπαθε, έμαθε και στο τέλος βγήκε νικητής. Οι κυανόλευκοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους Γκίε Γκίε και Παπουλή, ενώ θα συνεχίσουν και οι Πέδρο – Λόπες.

Όλοι οι καλοί χωράνε σε μια ομάδα του εκτοπίσματος του Απόλλωνα. Μπροστά τους, τη νέα σεζόν θα έχουν αυξημένες υποχρεώσεις, σε Κύπρο και Ευρώπη. Τα τρία τελευταία χρόνια, ο Απόλλων στέφθηκε δύο φορές κυπελλούχος, ενώ τερμάτισε και τις τρεις σεζόν στην τρίτη θέση.

Όλα αυτά παρουσιάζουν μια αγωνιστική σταθερότητα, την οποία η διοίκηση επιθυμεί να ανεβάσει κι άλλο. Οι προκλήσεις της νέας περιόδου αυξάνονται και πλέον ο στόχος είναι διπλός, κατάκτηση του πρωταθλήματος και συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ