aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ξόδεψε αρκετό χρήμα το καλοκαίρι η Λιόν…

Ξόδεψε αρκετό χρήμα το καλοκαίρι η Λιόν…

Την Λιόν αντιμετωπίζει απόψε ο Απόλλων (20:00, ΓΣΠ), με την ομάδα από την Γαλλία να είναι παραγωγική, με γρήγορη ανάπτυξη και πολύ καλούς επιθετικούς. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, οι Γάλλοι προχώρησαν σε ακριβές μετεγγραφές, με ποδοσφαιριστές από τους οποίους περιμένουν πολλά στην προσπάθεια για διάκριση σε Κύπρο και Ευρώπη. Η Λιόν πήρε τον Παπέ Ντιόν από τη Θέλτα έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Το ίδιο ποσό δαπάνησε για την απόκτηση του Μπερτράν Τραορέ από την Τσέλσι.

Απέκτησε τον 24χρονο Μαριάνο Ντίας έναντι 8 εκατ. ευρώ, τον Φερλάν Μεντί από τη Χάβρη πληρώνοντας 5 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα 4 εκατ. ευρώ έδωσε για την απόκτηση του Κένι Τέτε από τον Άγιαξ. Για τον Μάρσαλ, που επίσης αποκτήθηκε το καλοκαίρι, η Λιόν πλήρωσε  4,5 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα. Βέβαια, πήρε και χρήμα η Λιόν το καλοκαίρι από την παραχώρηση του Λακαζέτ στην Άρσεναλ (53 εκατ. ευρώ), Μαμανό (16 εκατ. ευρώ) στη Ζενίτ και Τολισό (41 εκατ. ευρώ) στην Μπάγερν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ