aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΞέσπασμα Αυγουστή: «Μας βρήκανε αδύναμους, τι θέλετε;»

Ξέσπασμα Αυγουστή: «Μας βρήκανε αδύναμους, τι θέλετε;»

Έντονος ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα καθώς σχολίασε με τον δικό του τρόπο κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά: «Εμείς τα τελευταία χρόνια, παίζουμε με όλους. Δεν μας χαρίζεται κανένας. Δεν μου αρέσει να μας χαρίζει κανένας και δεν ζητώ να μας χαρίζει κανείς. Αυτά που δικαιούμαστε θέλουμε να τα παίρνουμε. Είδαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια ότι δεν παίρνουμε τις νίκες, όχι λόγω δικών μας λαθών, αλλά από λάθη τρίτων. Αν χάσουμε να χάσουμε από δικά μας λάθη, από πέναλτι, από λάθος απόκρουση κτλπ. Όχι από τρίτους. Μας βρήκαν αδύνατους και εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση. Ο Απόλλωνας είναι εδώ και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Ξέρουμε τι πήγε λάθος, θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Και σήμερα, και την Τετάρτη είδαμε ξεκάθαρα πως ναι έχουμε προβλήματα, όμως κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση. Καλή συνέχεια, χτίσατε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Να πάω δικαστική; Δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν είναι η δουλειά μου».

Διαβάστε επίσης: Διάλογος Σωφρόνη-Πουρσαϊτίδη: «Θέλετε να σας χαρίζουν;», «Όχι, φίλε μου, εμείς…»

Και πρόσθεσε: «Επειγόντως πρέπει να έρθει το VAR. Από τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Ερμή όλοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα. Πρέπει να το δει η Ομοσπονδία».

Το καταληκτικό του σχόλιο: «Όσο υπάρχουν ελπίδες θα τις κυνηγήσουμε. Θα δώσουμε τη μάχη μας, να διορθώσουμε αυτά που μας στέρησαν το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά αν δεν το πάρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ