aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΞέσπασε ο Χριστοδούλου: «Πιστεύετε μας αντιμετώπισαν δίκαια;»

Ξέσπασε ο Χριστοδούλου: «Πιστεύετε μας αντιμετώπισαν δίκαια;»

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ο οποίος είχε την ευθύνη στον αγώνα με τον Απόλλωνα για τη Νέα Σαλαμίνα λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Πάμπου Χριστοδούλου, πρόλαβε τους δημοσιογράφους και εξήγησε πολλά πράγματα σχετικά με το βαρβάτο rotation που έγινε στο ματς. Εξήγησε τις ιδιαιτερότητες και ένεκα και της περιπέτειας που πέρασαν οι ερυθρόλευκοι με τον κορωνοϊό και κατά κάποιον τρόπο ξέσπασε για την κατάσταση.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη δίκαιη νίκη. Για να προλάβω κάποιες ερωτήσεις, προβήκαμε σε αρκετές αλλαγές διότι σε συνεννόηση με προπονητικό τιμ, ιατρούς και διοίκηση προβήκαμε σε εξετάσεις μετά από τη Δόξα και έδειξαν πως είναι πολύ καταπονημένοι οι παίκτες. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγές, ασχέτως αν γνωρίζαμε πως θα παίζαμε με μεγάλο αντίπαλο, αλλά γνωρίζαμε επίσης πως μπροστά μας είχαμε άλλα δύο σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτά. Δυστυχώς αναγκαστήκαμε, το ξαναλέω, έχουμε όμως εμπιστοσύνη και στα άλλα παιδιά που δεν έπαιξαν πολλά λεπτά και σήμερα ήταν στην ενδεκάδα και πιστεύουμε σε αυτούς. Οι παίκτες μας θα προσπαθήσουν να ετοιμαστούν, να μείνουμε όλοι ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές και μόνο έτσι θα ορθοποδήσουμε», είπε και συνέχισε:

«Δεν είναι εύκολο μετά από 25 ημέρες ταλαιπωρίας να συνέλθουμε άμεσα, πιστέψτε με. Μετά από 25 μέρες αποχής πρέπει να διαχειριστούμε 5 παιχνίδια σε 16 μέρες και δεν είναι εύκολο. Θα δώσουμε τα πάντα για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο κόσμος πρέπει να μείνει δίπλα μας και υποσχόμαστε να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια αρχίζοντας από την Τετάρτη απέναντι στον Ερμή. Καταλαβαίνουμε πως υπάρχει ανησυχία αλλά πρέπει να μείνει δίπλα μας. Ο κόσμος πρέπει να μείνει δίπλα μας», πρόσθεσε.

«Αποκλείεται οι παίκτες μέσα σε δύο εβδομάδες να είναι φουλ έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο να ανεβάσεις ρυθμούς, αερόβιο κλπ, για να ανεβάσεις τη φυσική κατάσταση. Κάνουμε προπόνηση συντήρησης και μετά έχουμε παιχνίδι. Πάμε σε προπονήσεις συντήρησης και ευελπιστούμε πως αν καταφέρουμε να πάρουμε τα παιχνίδια και με τη ψυχολογία στη διακοπή θα ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Παίζουμε σήμερα, αύριο συντήρηση, και Τετάρτη παίζουμε και πάλι. Πως θα ανεβάσουμε ρυθμούς; Θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση, δεν είναι εύκολο δεν είναι μηχανές οι παίκτες», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Εάν κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, στη διακοπή και με ανεβασμένη ψυχολογία θα επανέλθουν οι παίκτες στα επιθυμητά επίπεδα. Δεν μπορούμε να πιέσουμε τους παίκτες. Πληγωθήκαμε. Θα ετοιμάσουμε τους παίκτες μας όσο καλύτερα μπορούμε».

Αν πιστεύει ότι η αντιμετώπιση προς την ομάδα του ήταν δίκαιη απάντησε: «Θα απαντήσω με ερώτηση. Εσείς πιστεύεται ότι ήταν δίκαιο; Δεν κατηγορώ κάποιο γιατί ξέρω υπάρχουν κύπελλα και πρέπει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, αλλά 5 αγώνες σε 16 αγώνες δεν μπορούμε να τους διαχειριστούμε. Με αυτά τα δεδομένα που είχαμε ενώπιών μας προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε και να διαχειριστούμε τα παιχνίδια με τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας.

Αν θα προλάβουν οι παίκτες που έμειναν έξω: «Σίγουρα. Γι’ αυτό το κάναμε, για να έχουμε τις παίκτες μας σε καλή κατάσταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ