aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΞεσκονίζει τις «ακρίδες»

Ξεσκονίζει τις «ακρίδες»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με γεμάτο το οπλοστάσιό τους, οι κυανόλευκοι στρέφουν πλέον την προσοχή τους στις επίσημες υποχρεώσεις τους. Ο στόχος στον ορίζοντα για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία είναι ξεκάθαρος, να μπουν με το δεξί στη νέα σεζόν και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με πρόκριση επί της Γκρασχόπερς, στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα αρχίσει να μαζεύει από σήμερα περισσότερες πληροφορίες για τον αντίπαλο της ομάδας του. Μετά και το προψεσινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Εμανουέλ και οι ποδοσφαιριστές του, έχουν εφτά μέρες για να προετοιμαστούν ψυχολογικά και αγωνιστικά για το πρώτο παιχνίδι, που θα γίνει  εκτός έδρας.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει στο μυαλό του αυτούς πάνω στους οποίους θα στηριχθεί για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο επίσημό του αγώνα. Αν ο Απόλλων αγωνιστεί τελικά με την Γκρασχόπερς, ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Σεντ Γκάλεν και όχι στο Λέτζιγκραντ της Ζυρίχης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ