aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUE«Ξέροντας τον Σωφρόνη, περιμένω αυτό...»

«Ξέροντας τον Σωφρόνη, περιμένω αυτό…»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Ο Απόλλωνας έχει μόνο να κερδίσει από την αποψινή αναμέτρηση, κόντρα στη Λυών για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, και τίποτα να χάσει, όπως ανέφερε μιλώντας στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κυανολεύκων, Γιώργος Ιωσηφίδης.

«Αυτό που πέτυχε ο Απόλλωνας, να μπει για τρίτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, σημαίνει ότι η ομάδα έφτασε σε άλλο επίπεδο. Κερδίζει εμπειρία. Αυτά τα παιχνίδια σου δίνουν πολλά. Το πιο σημαντικό είναι να παίξει χωρίς άγχος, χωρίς πίεση, να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να κερδίσει ότι μπορεί», το αρχικό του σχόλιο.

Πως περιμένεις να παραταχθεί σήμερα ο Απόλλων: «Ξέροντας τον Σωφρόνη, περιμένω ότι θα παίξει πιεστικά και μου αρέσει αυτό το στυλ παιχνιδιού που κάνει, το επιθετικό».

Σχόλιο για τους Ζάντερ και Πέδρο: «Θα κάνω ειδική αναφορά στον Ζάντερ, ο οποίος είναι ένας παίκτης που παίρνει την μπάλα και πάει κατά μέτωπο, είναι από τους καλύτερους μπακ. Και ο Πέδρο θα παίξει ρόλο απόψε, για το πόσες επιθετικές λύσεις θα δώσει. Γενικά έχω απορία να δω πως θα παρατάξει την ομάδα ο Σωφρόνης, καθώς είναι ένα παιχνίδι από το οποίο έχει μόνο να κερδίσει και όχι να χάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ