aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΞεκαθαρίζει για αμυντικό ή επιθετικό μέσο

Ξεκαθαρίζει για αμυντικό ή επιθετικό μέσο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα αναζητούν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, για να ολοκληρώσουν τις μετεγγραφικές τους κινήσεις, με το όνομα του Νίκολα Μαρτίνες να «παίζει» έντονα, χωρίς όμως από επίσημης πλευράς να ανακοινώνεται κάτι.

Αυτός που θα αποκτηθεί θα είναι μέσος, όμως το ερώτημα, στο οποίο ο μόνος που μπορεί να απαντήσει είναι ο Πέδρο Εμανουέλ, είναι κατά πόσο θα είναι αμυντικός μέσος, ή επιθετικός μέσος.

Ο τεχνικός των κυπελλούχων γνωρίζει πολύ καλά πως η τύχη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα δεν θα εξαρτηθεί μόνο από την καλή επιθετική παραγωγικότητα, αλλά και από τη συνοχή της αμυντικής γραμμής.

Το στοίχημα έχει να κάνει (και) με το μηδέν παθητικό. Εκεί είναι όλα τα λεφτά, γι’ αυτό και ο μέσος που θα αποκτηθεί, θέλουν να έχει και ανασταλτικά προσόντα, για να δώσει βάθος στην αμυντική λειτουργία.

Αν ήταν έτοιμος ο Μακρίδης, πιθανό να μην αναζητούσαν άλλη λύση, όμως ο Σατσέτι είναι και η μοναδική κλασική περίπτωση ανασταλτικού, που διαθέτει αυτή την περίοδο ο Απόλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ