aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΞανά μανά ο Φανούριος για μετεγγραφή Μάγκλιτσα

Ξανά μανά ο Φανούριος για μετεγγραφή Μάγκλιτσα

Δεν περνά μετεγγραφική περίοδος από την ημέρα που ο Άντον Μάγκλιτσα έχει αποχωρήσει από τον Απόλλωνα με προορισμό την Κίνα που τ’ όνομα του Κροάτη επιθετικού να μην συνδεθεί με ενδεχόμενη επιστροφή του στο Κολόσσι.

Γι’ άλλη μία φορά ο επίσημος Απόλλωνας διαψεύδει κάτι τέτοιο με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Φανούριο Κωνσταντίνου να σημειώνει σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο Sports1 ότι το σενάριο που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στη Λεμεσό δεν συγκεντρώνει απολύτως καμία πιθανότητα.

Η σχετική τοποθέτηση

«Δεν θα μπω σε διαδικασία ονοματολογίας γιατί έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα. Το μόνο που έχω να πω δημοσίως είναι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα επανένταξης του Άντον Μάγκλιτσα στις τάξεις της ομάδας. Μια φημολογία έχει αναπτυχθεί στην πόλη τις τελευταίες ώρες. Είναι ένα σενάριο το οποίο  για την ώρα δεν συγκεντρώνει απολύτως καμία πιθανότητα. Ήδη συμπληρώσαμε τον αριθμό των ποδοσφαιριστών για τον κατάλογο Α’ και θα δούμε 1-2 περιπτώσεις αναλόγως της τελικής έκβασης τους πως θα προχωρήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ