aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Βράζει» ο Τορναρίτης: «Θα διώξω όλους τους γάτους να καθαρίσει ο βόθρος»

«Βράζει» ο Τορναρίτης: «Θα διώξω όλους τους γάτους να καθαρίσει ο βόθρος»

Νέα παρέμβαση από τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη, ο οποίος τοποθετείται ξανά για την διαιτησία, ενώ τονίζει πως η ομάδα συνεχίζει προσηλωμένη στον στόχο της και αναμένεται πως θα ενισχυθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Τορναρίτη: «Οργανωμένο κύκλωμα, έχει όνομα και αφέντη»

Αναλυτικά:

«Είναι προς τιμή του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα να παραδεχτεί έστω και ένα, αυτό που έβγαζε μάτια και έκρινε το αποτέλεσμα από τα 3 πέναλτι που πιθανώς δεν δόθηκαν στην ομάδα μας και αλλά πολλά.

Σήμερα έχουμε συμβούλιο για να αποφασίσουνε τι μέτρα θα ακολουθήσουμε σε σχέση με την καταγγελία του διαιτητή αλλά και κάτι παραπάνω. Δεν θα μείνουμε απαθείς σε αυτά που συμβαίνουν κάθε εβδομάδα!

Σας υπόσχομαι πως θα είμαι η αιτία με σύνθημα “ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ” να κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να βοηθήσω να καθαρίσει ο κουρβανάς να ξεβρομίσει ο βόθρος.

Σε σχέση με τις αδυναμίες που παρουσιάζουμε στα μετόπισθεν θα κάνουμε άμεσα διορθωτικές κινήσεις με στόχο τον Δεκέμβριο να ενδυναμωθούμε.

Είμαστε ακόμη ζωντανοί με το κεφάλι ψηλά να τιμήσουμε την ένδοξη ιστορία τις φανέλας και του σωματείου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ