aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒομβαρδισμός… πολλών εθνικοτήτων!

Βομβαρδισμός… πολλών εθνικοτήτων!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Με πέντε γκολ φιλοδώρησε ο Απόλλωνας την ομάδα του Ερμή και… μάλιστα με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και διαφορετικών εθνικοτήτων. Το γεγονός αυτό αποτελεί δείγμα του ότι η επίθεση του Απόλλωνα βγάζει και φέτος «φωτιές», καθώς γκολ πέτυχαν οι τρεις επιθετικοί των γαλάζιων (Σκέμπρι, Μάγκλιτσα, Σελάγια) αλλά και ο Φακούντο Περέιρα.

Από την μία, οι Σελάγια και Περέιρα συνεχίζουν να σκοράρουν κατά βούληση. Ειδικά ο Περέιρα ο οποίος ήρθε στον Απόλλωνα για να δώσει «δημιουργικές» λύσεις και μέχρι στιγμής βοηθάει σε μεγάλο βαθμό και στο σκοράρισμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αργεντινός άσος πέτυχε έξι γκολ στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ, πίσω από τον Μπεράτ Σαντίκ της Δόξας.

Διαβάστε επίσης: Αυγουστή: «Όταν παίζεις με τον Απόλλωνα…»

Από την άλλη, οι Σκέμπρι και Μάγκλιτσα έψαχναν ένα γκολ -το πρώτο τους στο πρωτάθλημα-, που θα τους τονώσει το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας και το βρήκαν απέναντι στους «φτεροπόδαρους». Ο Μαλτέζος επιθετικός σκόραρε το πρώτο του γκολ φέτος και σίγουρα ήταν κάτι που του έλειπε πολύ. Από την άλλη, ο Κρόατης άσος πέτυχε το δεύτερο του φετινό γκολ (σκόραρε και απέναντι στη Βασιλεία) και το πρώτο στο φετινό πρωτάθλημα και βάζει πλώρη για περισσότερα γκολ στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Ο Απόλλωνας, χόρεψε… πεντοζάλι τον Ερμή! (vid + pics)

Είναι αλήθεια ότι τόσο ο Μάγκλιτσα όσο και ο Σκέμπρι στην τρέχουσα σεζόν, είναι λίγο πίσω σε απόδοση συγκριτικά με κάποιους συμπαίκτες τους που παίζουν στην ίδια θέση, αλλά όταν αρχίζουν να αγωνίζονται περισσότερο και κατ’ επέκταση να δίνουν λύσεις στο σκοράρισμα, τότε ο Απόλλων θα ανεβεί ακόμα περισσότερο… Το πρόγραμμα λόγω Ευρώπης είναι ήδη βεβαρημένο, θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο στη συνέχεια και κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Ο Απόλλων, άλλωστε, έδειξε πως δεν διαθέτει βασικούς και αναπληρωματικούς, αλλά σπουδαίους παίκτες σε κάθε θέση που τον καταστούν πανίσχυρο, ακόμη κι όταν ο Σωφρόνης Αυγουστή προβαίνει σε rotation για να αποφευχθεί η καταπόνηση των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ