aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΒΙΝΤΕΟ: Το μεγαλείο της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα….

ΒΙΝΤΕΟ: Το μεγαλείο της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα….

Μπροστά σε ανθρώπινες τραγωδίες, οποιεσδήποτε διαφορές μπαίνουν στην άκρη. Και μια τέτοια στιγμή έλαβε χώρα χθες στη δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, στον επαναληπτικό αγώνα της Ομόνοιας και του Απόλλωνα.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας των «πρασίνων», Δημήτρης Γρηγόρη και ο εκπρόσωπος Τύπου των «κυανόλευκων» Φανούριος Κωνσταντίνου, απέδειξαν τι πάει να πει αγάπη για τον συνάνθρωπό μας. Οι δύο παράγοντες, εκ μέρους των ομάδων που εκπροσωπούν, τίμησαν την μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της Ομόνοιας, Πανίκου Μακρίδη, ο οποίος απεβίωσε τον προηγούμενο μήνα νικημένος από την επάρατη νόσο, αφήνοντας πίσω του γυναίκα και ένα μικρό παιδί.

Ο Δημήτρης Γρηγόρη πήγε στην καρέκλα που καθόταν ο Πανίκος Μακρίδης και άφησε εκεί μια φανέλα υπογεγραμμένη φανέλα από όλους τους παίκτες της ομάδας, ενώ ο Φανούριος Κωνσταντίνου δώρισε στην οικογένεια του αδικοχαμένου μία φανέλα του Φώτη Παπουλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ