aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΒγαίνουν τα τρία τελευταία εισιτήρια

Βγαίνουν τα τρία τελευταία εισιτήρια

Τρία παιχνίδια κυπέλλου θα διεξαχθούν σήμερα για την α’ φάση του κυπέλλου, μέσω των οποίων θα βγουν τα τελευταία εισιτήρια της φάσης των «16». Τρεις ομάδες της Α’ Κατηγορίας θα κονταροχτυπηθούν με αντιπάλους της Β’ Κατηγορίας και το ερώτημα είναι αν η σημερινή ημέρα θα επιφυλάξει κάποια έκπληξη, μιας και δεν υπάρχει επαναληπτικός.

Στο «Στέλιος Κυριακίδης» ο Ακρίτας Χλώρακας θα ελπίζει ότι η ουραγός της Α’ Κατηγορίας Δόξα Κατωκοπιάς, θα έχει περισσότερο στο μυαλό το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Ομόνοια, με στόχο να χτυπήσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Αμφίρροπη μπορεί να αποδειχτεί όμως και η αναμέτρηση του Οθέλλου Αθηένου με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Αμμόχωστος». Οι βυσσινί θα έχουν τον πρώτο λόγο ασφαλώς, ωστόσο σε 90 λεπτά όλα μπορούν να συμβούν.

Τέλος, ο Απόλλων και ο Άρης θα αναμετρηθούν στο Τσίρειο. Και τα τρία παιχνίδια θα αρχίσουν στις 14:30. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστές οι 13 από τις 16 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην αυριανή κλήρωση (11:00, ΓΣΠ). Πρόκειται για την Πάφος FC, τον Ολυμπιακό, τον Εθνικό Άχνας, το Διγενή Μόρφου, τον Ερμή Αραδίππου, την Καρμιώτισσα, την Αλκή, την ΑΕΚ, την Ομόνοια, την Ανόρθωση, την ΑΕΛ, τον ΑΠΟΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ