aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒαριές κατηγορίες μετά την απόλυση και... πυρά κατά διοίκησης και Κονναφή

Βαριές κατηγορίες μετά την απόλυση και… πυρά κατά διοίκησης και Κονναφή

Μακροσκελή ανακοίνωση με αφορμή την απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο του Απόλλωνα εξέδωσε ο ΣΥ.ΦΙ Απόλλων Δυτικά Προάστια. Τοποθετήσεις οι οποίες προκαλούν μεγάλη συζήτηση και πολλά ερωτηματικά υπάρχουν επίσης στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά: 

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι η απόφαση της Διοίκησης της ομάδας μας να απομακρύνει τον κ. Σωφρόνη Αυγουστή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή από τον πάγκο της ομάδας μας και η λύση της συνεργασίας μαζί του μας βρίσκει εντελώς αντίθετους.

Να μην τολμήσει κανείς σας να μας κατακρίνει για λαϊκισμούς και για επαρχιώτικες αντιλήψεις, γιατί αρκετά ανεχτήκαμε κάποιες καταστάσεις.

Καλό θα ήταν για την ομάδα να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας αυτά που έχουμε να σας πούμε.

Αποφασίσατε να αποδεσμεύσετε ένα δικό μας παιδί, έναν άνθρωπο γέννημα θρέμμα της ομάδας, ο οποίος γαλουχήθηκε με τις ιδέες και τις αξίες του Απόλλωνα Λεμεσού, που υπήρξε η σημαία της ομάδας σαν ποδοσφαιριστής αλλά και υπόδειγμα για πολλούς σαν προπονητής για την παθολογική αγάπη που ειχε προς την ομάδα αλλα και για το απαράμιλλο πάθος που ήταν εκ γενετής εμβολιασμένος.

Λάθη γίνονται πολλά και απο διάφορους, οπως και εμμονές υπάρχουν, και πάντα θα υπάρχουν.

Μπορεί να μην είμαστε προπονητές, ούτε ειδικοι αλλά καταλαβαίνουμε αρκετά.

Εσείς όμως κρίνατε έναν άνθρωπο από δυο παιχνίδια που έγιναν με μια ομάδα η οποία είναι διαχρονική υπερδύναμη στα ευρωπαϊκά γήπεδα, και της όποιας μόνο ενας ποδοσφαιριστής απο το ροστερ της εχει άξια όσο όλων των ροστερ των ομάδων της Α κατηγορίας Κύπρου.

Εσεις κ.κ κάνατε ποτέ μια αυτοκριτική σαν Διοίκηση να σκεφτείτε αν ο κ.Αυγουστη ήταν στελεχωμένος με τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα του τόσα χρόνια;

Επειδή εμείς διακρίνουμε οτι πολλές φορές η ομάδα ακόμα μέχρι και σήμερα περιβάλλεται από πολλούς………φίλους-συνεργατες σας και εντελώς άσχετους με το ποδόσφαιρο.

Οι επαγγελματικές ομάδες κ.κ της Διοίκησης δεν λειτουργούν μόνο με συναισθηματισμούς, φιλίες, και εξωτερικούς συνεργάτες.

Οι επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες στελεχώνονται με κατάλληλα καταρτισμένο εργατικό προσωπικό για το είδος.

Τη ποδοσφαιρική χρονια 2017-2018 η ομάδα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην ιστορία της και ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου και δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Γιατι δεν πηρε η ομαδα το πρωτάθλημα τοτε;

Φταίει μόνο ο Σοφρωνης που δεν πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα;

Φταίει ο Σοφρωνης που έσπασε το ρεκόρ βαθμολογικής συγκομιδής στο κυπριακό πρωτάθλημα και δεν πήρε τον τίτλο;

Μήπως φταίει ο Σοφρωνης που πέρυσι στους όμιλους του Γιουρόπα Λιγκ κληρώθηκε η ομάδα με ομάδες Τσάμπιονς Λιγκ οπως Φραγκφούρτη, Λάτσιο, Λυόν και κατάφερε να πάρει 7 πόντους ΜΌΝΟ;

Μηπως είναι άλλοι οι λόγοι που δεν μπορεί η Διοίκηση να πάρει το πρωτάθλημα;
Μήπως Δεν θελει η διοίκηση να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα;
Μήπως κρυβεται κατι άλλο;

Επίσης χρόνια τώρα ακούμε για διάφορους δήθεν……..που βρίσκονται εντος της ομάδας, τους οποίους αγνοί φίλαθλοι της ομαδας ενημέρωσαν την Διοίκηση και ζήτησαν απομάκρυνση τους αλλά αυτή έγινε όχι μόνο καθυστερημένα αλλά και αφού δεν υπήρχε πλέον η ανάγκη, η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Κατόπιν εορτής αποφάσεις σας ως Διοίκηση στοίχισαν στην ομάδα μας παρά πολλές φορές όχι μόνο τώρα.

“Φταίει ο Σοφρωνης που είχαμε εναν………….. υπεύθυνο ασφαλείας τόσα χρόνια μεσα στα αποδυτήρια”;

Τις προάλλες όταν βγήκατε σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή για να δώσετε απαντήσεις στα διάφορα θέματα που απασχολούσαν το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας εκτός του οτι ο συγκεκριμένος αθλητικογραφος δεν σας έκανε ποτέ τις ερωτήσεις που περιμέναμε (λες και είσασταν συνεννοημένοι από πριν το τι θα σε ρωτήσει), το μονο που κάνατε ήταν να μας αναλύσετε τις διάφορες στατιστικές της ομάδας, που στην ουσία δεν μας απασχολούν καθόλου.

Όλα μας τα ερωτήματα έμειναν για ακόμα μια φορά αναπάντητα, όπως και τότε που χάθηκε το πρωτάθλημα και μας έλεγες ότι θα έβγαινες να μιλήσεις για το πως χαθηκε ο τίτλος, και τελικά δεν βγηκες να πεις τίποτα, μέχρι που ήρθε η στιγμή της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με αντιπαλο την Βασιλια αν θυμαστε καλά, εκμεταλλευόμενος την χαρά του κόσμου και την ασφάλεια που νιώσατε μετά από την επιτυχία αυτή, αλλιως δεν θα το ειχες πράξει ουτε αυτό.

Ακομη περιμένουμε να μάθουμε για το πως χάθηκε αυτος ο τίτλος οπως και για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Ζαντερ. Αλήθεια κ.κ της Διοίκησης τι έγινε τοτε με τον Ζαντερ; Θα μπορούσατε να διαχειριστείτε καλύτερα το θέμα μέχρι η ομάδα να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο που ήταν το πρωτάθλημα.

Αντί αυτού, το διαχειρίστηκε πολύ λανθασμένα με συνέπεια ο ποδοσφαιριστής να έχει μειωμένη απόδοση, και να μην προσφέρει τα αναμενόμενα στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Επίσης από την όλη ιστορία επηρεάστηκε η απόδοση κι άλλων ποδοσφαιριστών, και γενικά υπήρχε μια έντονη ανησυχία στα αποδυτήρια της ομαδας, με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμα μια απώλεια τίτλου.

Και δεν ήταν η μοναδική περίπτωση ποδοσφαιριστή αυτή, υπήρξαν κι αλλες φορές που έγινε απομάκρυνση ποδοσφαιριστη απο την ομαδα και ο κόσμος δεν γνώριζε την πραγματική αλήθεια(Αλεφ,Γιακολις). Ή κατάληξη τους μετά από λίγους μήνες είναι γνωστή σε όλους.

Την πραγματική αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον Ρομπέρζ ποτέ θα την μαθουμε;

Φταίει και για αυτο ο Σοφρωνης, που από τον Ιούνιο δεν ξεκαθάρισε ακόμη το θέμα Ρομπέρζ και ούτε καν αντικαταστάθηκε;

Φταίει ο Σοφρωνης για την απόκτηση του 34χρονου Μπεσατ που προσπαθούμε είδη να τον ξεφορτωθούμε;

Φταίει ο Σοφρωνης για την μη απόκτηση Carr και ότι δήθεν τον παρακολουθούσατε ένα μηνα πριν την υποψήφια αντίπαλο μας στα προκριματικά; Πράγμα που δείχνει ότι δεν είχαμε καν συγκεκριμένους στόχους παικτών για την συγκεκριμένη θέση.

Η ομάδα σε πολλές περιπτώσεις ήθελε ενίσχυση, όπως για παράδειγμα τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά για διάφορους λόγους που δεν ξέρουμε αλλά μπορούμε να φανταστούμε (μάλλον γιατί αγοράζετε ποδοσφαιριστές μόνο απο συγκεκριμένους μάνατζερς γιατί δεν έχετε καλές σχέσεις με κανένα) δεν έγινε ποτέ προσθήκη άλλων αξιόλογων ποδοσφαιριστών και έτσι ο στόχος του πρωταθλήματος δεν υλοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά.

Φταίει ο Σοφρωνης που δεν έγιναν καθόλου μεταγραφές τότε; Είναι ο Σωφρόνης που έλεγε ότι η ομαδα είναι υπερπλήρης και δεν χρήζει ενίσχυσης;

Η μόνη μεταγραφή που έκανε η ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο κ.κ της Διοίκησης ήταν “η πρόσληψη του κ.Κονναφη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή”.

Μήπως φταίει ο Σοφρωνης που βρίσκουμε καταθέσεις λεφτών σε λογαριασμούς ποδοσφαιριστών μας από τρίτους ή η αδυναμία της Διοίκησης να διαχειρίζεται τέτοιου είδους δολοπλοκίες;

Τοσο καιρό φωνάζουμε για τον ερασιτεχνισμο που σας διακατέχει σαν Διοίκηση, χρόνια τώρα προσπαθούμε με διάφορους τρόπους, πάντα με σκληρό και έντονο ύφος αλλά ασκώντας πάντα καλοπροαίρετη κριτική για το καλό της ομάδας αφήνοντας στην άκρη οποίεσδηποτε εμπάθειες, για να αλλάξετε τακτική αλλά δεν μαθαίνετε από τα λάθη σας.
Μπορεί να ανεβήκαμε επίπεδο μπορεί να προσφέρατε τα μέγιστα σαν Διοίκηση στη ομάδα και αυτό σας το αναγνωρίζουμε αλλά συνεχίζετε να κάνετε κάθε χρόνο τα ίδια λάθη.

Σαν ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 ζητούμε την άμεση απομάκρυνση του κ.Πέτρου Κονναφη από την ομάδα. Αυτός ο κύριος μας είναι ανεπιθύμητος.

Εμεις……….. που αναρτούν φωτογραφίες στα κοινωνικα δίκτυα ιστορικά πρόσωπα που ειναι εντελώς αντιθετα στην ιδεολογια της ομάδας και του Συνδέσμου μας δεν επιθυμούμε.

Εμεις …………….. στην ομάδα μας δεν θέλουμε.

Όλοι ξέραμε με την πρόσληψη κ. Κονναφη στην ομαδα, στη θέση του τεχνικού διευθυντή οτι οι μέρες του κ.Αυγουστη στον πάγκο της ομαδας ήταν μετρημένες.

Ολοι γνωρίζουμε πως απο τότε που ήταν ένας απλός μάνατζερ ποδοσφαιριστών έπαιρνε ποδοσφαιριστές από τον Απόλλωνα και τους πωλούσε σε άλλες ομάδες και έπαιρνε το χρήμα της προμήθειας του κάτω…………
Αυτός ο άνθρωπος λειτούργησε……………… πολλές φορές εναντίον της ομάδας μας και εσείς συνεχίζετε να τον εμπιστεύεστε.

Η Διοίκηση εδώ και καιρό λειτουργεί σαν κλάμπ για λίγους.

“Καταντήσατε το Σωματείο και την ομάδα μας ένα ……………..

Όποιος θέλει μπαίνει, οποίος θέλει βγαίνει, και για όλα αυτα ευθύνεται ο άλλος στενος φίλος και συνεργάτης της Διοίκησης που απολαμβάνει τον προεδρικό θώκο του Σωματείου μας.

Ακούμε κατά καιρούς για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχετε με κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίες ίσως χαλούν τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, όπως ο κ.Παπουλής που χωρίς να ξεχνάμε επίσης το τι έχει προσφέρει στην ομάδα μαθαίνουμε οτι πολλές φορές δεν έρχεται στην προπόνηση χωρίς να του γίνεται η οποιαδηποτε επίπληξη για συμμόρφωση, οτι εκτος απο ποδοσφαιριστής της ομαδας μας μαθαίνουμε οτι έγινε πλέον μέτοχος και συνεργάτης σε κάποιες επιχειρήσεις σας.

Τελικά τι θέλετε στην ποδοσφαιρικη ομάδα; Ποδοσφαιριστές ή ψάχνετε για επενδυτές και συνεργάτες σε καινούργιες επιχειρήσεις;

Επίσης βλέπουμε την μειωμένη απόδοση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή τα τελευταία δυο χρόνια ίσως λόγω ηλικίας και τους συχνούς τραυματισμούς του αλλα δεν λαμβανονται τα απαραίτητα μέτρα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Παρατηρούμε πως οταν υπάρχουν ιδιαίτερες σχέσεις με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν τυγχάνουν της ίδιας αντιμετώπισης όπως με άλλους σε παρόμοια περιστατικά, και γενικά επικρατεί μια χαλαρότητα και αναρχία στην ομάδα η όποια μεταφέρετε στα αποδυτήρια και δημιουργεί προβλήματα.

Ο Απόλλωνας κ.κ της Διοίκησης ανήκει στον κόσμο του.

Χωρίς να μηδενιζουμε τα όσα έχετε προσφέρει στην ομάδα, σας λέμε ξεκάθαρα οτι δεν μπορείτε να μπλέκετε τα οικογενειακά σας, τα κουμπαριλικια σας, και τις βλέψεις που έχετε στους επιχειρηματικούς σας τομέις με το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Εσεις ξέρετε σε τι πράγματα αναφερόμαστε.

Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα κουμπαριλικια σας, ούτε με ποιούς ποδοσφαιριστές της ομαδας κάνετε μπίζνες, ούτε ποιός βάφτισε το παιδί ποιού, ούτε ποιός πάντρεψε ποιόν.

Εμείς απαιτούμε να στελεχωθεί η ομάδα με επαγγελματίες σε όλους τους τομείς και να σταματήσει οι οικογενειοκρατία που επικρατεί στις τάξεις της Διοίκησης.

Απαιτούμε κάθαρση της ομάδας από τον…………. αλλιώς θα αναλάβουμε εμείς την κάθαρση και δεν θα ευθυνόμαστε για τις συνέπειες.

Σοβαρευτείτε, όσο είναι νωρίς κ.κ της Διοίκησης

Υ.Γ.: Μεγάλε Σοφρωνη Αυγουστη σου ευχομαστε οικογενειακή ευτυχία και συνέχεια στις επαγγελματικες επιτυχίες

Υ.Γ. 2: Για μας θα είσαι πάντα ο “Καττος μας”.

*Αφαιρέθηκαν λέξεις και φράσεις για να μην μπουμε σε… μπελάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ