aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΒαριά η καμπάνα για τον Ομονοιάτη που συνελήφθη

Βαριά η καμπάνα για τον Ομονοιάτη που συνελήφθη

Με αποκλεισμό από τα γήπεδα τιμωρήθηκε οπαδός της Ομόνοιας ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ για συμμετοχή του σε επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού κυπέλλου ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Αναφορικά με το σημερινό Αστ. Δελτίο αρ. 1 που αφορούσε τα επεισόδια που έγιναν κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων – Ομόνοια, στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό και τη σύλληψη 26χρονου οπαδού της Ομόνοιας, αυτός οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δικαστικό διάταγμα, ο 26χρονος θα παρουσιάζεται και θα παραμένει σε συγκεκριμένο Αστυνομικό Σταθμό κατά τη διάρκεια αγώνων της ομάδας που υποστηρίζει. Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ