aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΒαριά άρρωστος ο Απόλλων! (pics)

Βαριά άρρωστος ο Απόλλων! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Έκλεισε… τρίλιζα ισοπαλιών και λέει «αντίο» στο πρωτάθλημα από τον Δεκέμβρη! Ο Απόλλων για τρίτο σερί παιχνίδι δεν κέρδισε, έμεινε στο ίδιο σκορ, με τα προηγούμενα, 1-1 και σκόρπισε μεγάλη απογοήτευση στον λιγοστό κόσμο του που βρέθηκε σήμερα στο Τσίρειο.

Το σενάριο; Ακριβώς το ίδιο! Προηγήθηκε, αλλά δεν άντεξε και δέχθηκε την ισοφάριση από τη Νέα Σαλαμίνα και έμεινε στο -9 από την πρωτοπόρο (αυτή τη στιγμή) ΑΕΛ. Ο Πίεχ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με… σεντερφορίσιο γκολ, μετά από ασίστ του Λόπες και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 51ο λεπτό με κεφαλιά του Μακρίεφ μετά από σέντρα του Μάατσι.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ανοίχτηκε πολύ, οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης, όμως αυτό δεν ήρθε. Έτσι, με το τελικό σφύριγμα οι φίλοι του Απόλλωνα ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

Απόλλων (Πέδρο Εμάνουελ): Βάλε, Λόπες, Αγγελή, Βινίσιους, Γκόμες (78′ Μπάρμπαρο), Σατσέτι, Μπεντόγια (75′ Πέδρο), Ντα Σίλβα, Παπουλής, Σαρδινέρο, Πίεχ.

Νέα Σαλαμίνα (Στάικος Βεργέτης): Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Γκράσι, Κούσουλος (63′ Άντονιτς), Τσίνα, Σκοπελίτης, Νεάγκου (83′ Φούσκο), Αβελάιρας, Μάατσι, Κολοκούδιας (76′ Μπεμπέ), Μακρίεφ.

Σκόρερ: Πίεχ 14′ / Μακρίεφ 51′

Κίτρινες: Πίεχ / Νεάγκου, Αβελάιρας, Μακρίεφ, Κούσουλος, Τσαμπούρης

Αποβολές:

Γήπεδο: Τσίρειο

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττος

Α’ Βοηθός: Αριστείδης Χρίστου

Β’ Βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου

4ος: Κώστας Ψευδιώτης

Παρατηρητής: Ανδρέας Γεωργίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ