aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥULTRA ο νέος «συμπαίκτης» του Απόλλωνα

ULTRA ο νέος «συμπαίκτης» του Απόλλωνα

Tην έναρξη της χορηγικής συμφωνίας με την εταιρεία ULTRA ανακοίνωσε ο Απόλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ULTRA η οποία θα αποτελεί έναν εκ των χορηγών της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η εταιρεία ULTRA “www.ultra.com.cy” διαθέτει διαδικτυακό κατάστημα με έδρα την Κύπρο, το οποίο έχει ως όραμα να προσφέρει ευρεία γκάμα προϊόντων στο νησί μας, η οποία περιλαμβάνει προϊόντα καθημερινής ανάγκης καθώς επίσης και μάρκες υψηλής ποιότητας.

Επιδίωξη της εταιρείας είναι να διευκολύνει τις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών προσφέροντας ευκολία τόσο στους πελάτες όσο και στους πωλητές. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα one-stop διαδικτυακό κατάστημα το οποίο θα παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση και έγκαιρη παράδοση παραγγελιών σε όλη την Κύπρο (την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα).

Επίσης, η εταιρεία εξειδικεύεται στην προώθηση brands η οποία μπορεί να επιφέρει αύξηση πωλήσεων.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Ultra εξυπηρετεί κάθε είδους επιχείρηση, είτε μεγάλη είτε μικρή, και παρέχει μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα που εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη, αξιόπιστη και ασφαλή αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες.

Καλωσορίζουμε την εταιρεία ULTRA στην οικογένεια του Απόλλωνα και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επιφέρει μόνο επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ