aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤσόρνιγκερ: «Πρωτή φορά στη ζωή μου βλέπω τέτοια κάρτα...»

Τσόρνιγκερ: «Πρωτή φορά στη ζωή μου βλέπω τέτοια κάρτα…»

Στη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρομπέρζ στάθηκε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με αντίπαλο την Ανόρθωση ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Όπως ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός, δεν έχει ξαναδεί τέτοια κίτρινη κάρτα ποτέ, είναι η πρώτη φορά στη ζωή του.

Όσα δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εκμεταλλευτήκαμε τους ελεύθερους χώρους, πετύχαμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, μέχρι την στιγμή της δεύτερης κίτρινης κάρτας. Δεν έχων ξαναδεί τέτοια κάρτα, είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βλέπω. Νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου, την ομάδα και το προσωπικό. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η Ανόρθωση είχε πολλούς χώρους και τους εκμεταλλευτήκαμε στο μέγιστο βαθμό. Αυτό που θα ήθελα, είναι οι ποδοσφαιριστές να μειώσουν τις επαφές με την μπάλα. Έχουμε μεγάλη ποιότητα για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αν τους μειώσουμε αυτό, ενδεχομένως να χάσουμε την ποιότητα που έχουμε με την μπάλα στα πόδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ