aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤσόρνιγκερ: «Να παραιτηθώ γιατί; Είστε σοβαροί;»

Τσόρνιγκερ: «Να παραιτηθώ γιατί; Είστε σοβαροί;»

Έντονος ήταν ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί μετά την ήττα (0-2) του Απόλλωνα από την Πάφος FC. Ο Γερμανός τεχνικός απάντησε πως δεν πρόκειται να το βάλει στα πόδια…

Όσα δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ:

Αρχικά είπε: «Δεν είναι καλό το βράδυ σήμερα. Κακή εμφάνιση, κακό αποτέλεσμα. Δεν βρήκαμε τις λύσεις. Χάναμε εύκολα τις μπάλες, και σε πολλές περιπτώσεις έγιναν εύκολα λάθη με λάθος πάσες. Είναι δική μου ευθύνη. Έπρεπε να κάνω κάποιες αλλαγές. Δεν βγάλαμε την ποιότητα που βγάλαμε σε άλλους αγώνες ειδικά όπως στον αγώνα με την ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο έκλεισαν τις γραμμές και εκεί πρέπει να παίξει με γρηγορότερες πάσες. Είχαμε τις φάσεις. Μια απόκρουση απ’ τον τερματοφύλακα τους και μια εξαιρετική απ’ τον Γιάνγκα μετά το τέρμα που δεχθήκαμε. Τελείωσε το ματς 0-2 αλλά όχι το πρωτάθλημα. Παραμένουμε πρώτοι. Βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας.

Όπως πείσαμε τους οπαδούς που στην αρχή δεν πίστευαν αλλά τους κάναμε να πιστέψουν αυτό πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια. Είπα και πριν για τις δικές μου ευθύνες. Είναι όμως η ώρα τώρα να αντιληφθούν οι πάντες, το προσωπικό, ο κόσμος, οι παίκτες όλοι για την κρισιμότητα της στιγμής. Δεν θέλω να βλέπω το παρελθόν. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να φοβόμαστε. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά. Αυτό έκανα πάντα και θα το κάνω. Έτσι έκανα στη Δανία που κατέκτησα το κύπελλο, έτσι θα συνεχίσουμε».

Για τον κόσμο: «Οι οπαδοί ήταν απλά φανταστικοί, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ώθηση και την ενέργεια και να την βγάλουμε στο γήπεδο. Δεν το κάναμε σήμερα».

Αν σκέφτεται να παραιτηθεί ή αν πρέπει να αλλάξει κάτι: «Είστε σοβαροί; Έτσι αντιμετωπίζεται τις καταστάσεις; Τρέχετε μακριά; Να παραιτηθώ γιατί; Όντως χρησιμοποίησες τη λέξη να παραιτηθώ; Γιατί; Επειδή είμαστε μπροστά στο πρωτάθλημα; Δεν θα το βάλω στα πόδια. Απ’ την αρχή της χρονιάς το ίδιο πράγμα κάνουμε. Δεν αλλάξαμε κάτι, αυτό που άλλαξε είναι πως είμαστε εμείς εναντίων των καλύτερων ομάδων. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι ισορροπημένα. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν πανηγυρίσαμε τη νίκη για 30 δευτερόλεπτα. Αυτό που άλλαξε τώρα είναι η ποιότητα των αντιπάλων μας. Χάσαμε το μομέντουμ αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Αναλαμβάνω πάλι την ευθύνη για το στήσιμο και κάποιες αποφάσεις. Είχαμε κακό παιχνίδι με την Πάφο και ήμασταν χαρούμενοι με την ισοπαλία, πολύ καλά με την ΑΕΛ που χάσαμε, πολύ καλό με το ΑΠΟΕΛ που ήρθαμε ισοπαλία, ισορροπημένα με την Ανόρθωση που ήταν στο 50-50. Πρέπει να ξαναδείτε τα 9 παιχνίδια για να καταλάβετε τι έγινε. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Πρέπει να συνεχίσουμε και να παλεύουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ