aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤσόρνιγκερ: «Γνώρισα μια όμορφη γυναίκα, όχι πιο όμορφη από τη γυναίκα μου»

Τσόρνιγκερ: «Γνώρισα μια όμορφη γυναίκα, όχι πιο όμορφη από τη γυναίκα μου»

Ευδιάθετος παρουσιάστηκε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά τη νίκη του Απόλλωνα εις βάρος της ΠΑΕΕΚ, εκστόμισε πολλές ατάκες.

«Στο τέλος της ημέρας μας βρίσκει νικητές το παιχνίδι. Την περασμένη εβδομάδα πήγα για πρόγευμα και γνώρισα μια όμορφη κοπέλα, όχι πιο όμορφη από την γυναίκα μου και μου είπε ότι δεν με ενδιαφέρει το θέαμα αλλά θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν θέλουμε να δούμε όμορφο παιχνίδι βλέπουμε την Μπαρσελόνα. Θα παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ελέγξαμε αμυντικά το παιχνίδι. Η μόνη φάση που μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα ήταν η φάση του πέναλτι. Είχαμε κάποιες φάσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά το γήπεδο δεν είναι το κατάλληλο για να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε. Θα πρέπει να βελτιώσουμε το γήπεδο. Το γνωρίζω ότι σε λίγο καιρό θα αλλάξουμε γήπεδο αλλά πρέπει να δούμε αυτό το θέμα».

Για την συνέχεια: «Βλέπουμε μπροστά το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Πάμε βήμα, βήμα. Ευχαριστώ τον κόσμο. Ελπίζω τα σφυρίγματα στο φινάλε να μην αφορούν εμάς αλλά κάτι άλλο».

Που θα κριθεί ο τίτλος; Στα παραδοσιακά ντέρμπι ή στα παιχνίδια παγίδες όπως αυτό με την ΠΑΕΕΚ; «Θα προτιμούσα να μην απαντήσω γιατί η σκέψη μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ