aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤσόρνιγκερ: «Είμαστε σίγουρα δεύτεροι - Θα πάμε για τον τίτλο»

Τσόρνιγκερ: «Είμαστε σίγουρα δεύτεροι – Θα πάμε για τον τίτλο»

Σίγουρα… δεύτερος είναι ο Απόλλων και… πάει για τον τίτλο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, μετά την τεράστια νίκη (3-2) επί του ΑΠΟΕΛ.

Όσα δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ:

Αρχικά είπε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, επιβιώσαμε τα πρώτα 15 λεπτά και ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες μας. Δεν είχαμε την καλύτερη ανάπτυξη, όμως τώρα σημασία έχει να πας για τον τίτλο. Όλοι στη Λεμεσό το θέλουν πολύ, το ίδιο κι εμείς. Πρέπει να μπορούμε να επικεντρωθούμε στις ικανότητές μας. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά μπορέσαμε να περιορίσουμε τις ευκαιρίες τους, αμυνθήκαμε καλύτερα αλλάζοντας μικρά πράγματα στα αριστερά και κλείσαμε την πτέρυγα καλύτερα. Στο ημίχρονο είχαμε πει ότι θα προσέχουμε και δεν θα αφήσουμε να χαθεί η ευκαιρία. Τώρα είμαστε σε πολύ καλή θέση. Οι πανηγυρισμοί ήταν σαν να κερδίσαμε τον τίτλο, όμως είπα στους παίκτες ότι όταν θες πολύ να πας στην τουαλέτα μετά από πολλή ώρα, πρέπει να κρατηθείς ακόμα πέντε λεπτά για να μην τα κάνεις πάνω σου.

Πρέπει να αντικαταστήσουμε τον Ρομπέρζ στον επόμενο αγώνα. Θα μπουν κι άλλοι παίκτες και πρέπει να κάνουν τη δουλειά. Γι’ αυτό πληρώνονται. Αν δείτε κάποιον παίκτη στην πόλη πείτε του απλώς συγχαρητήρια και τέλος. Μην βάλετε περισσότερο άγχος στους παίκτες, ούτε στον προπονητή».

Για τη μείωση του σκορ από τον ΑΠΟΕΛ και αν σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να μην κερδίσει η ομάδα: «Ήταν πολλά τα “αν”. Βάλαμε τρία γκολ, έβαλαν δύο. Ξέραμε πώς έπρεπε να κλείσουμε τους χώρους. Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα. Δεν σκέφτηκα ότι θα δεχτούμε τρίτο γκολ. Δεν υπήρχε άλλη μεγάλη ευκαιρία. Είναι καλή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ, αλλά τους κερδίσαμε δύο φορές και τα άλλα δύο παιχνίδια ήταν ισόπαλα».

Για την παρουσία του σε φιλανθρωπική εκδήλωση: «Δεν ήξερα ότι ήμουν σε φιλανθρωπική εκδήλωση. Ήταν εκεί η γυναίκα μου που ήθελε να πάρει τα δύο παιδιά μας, εγώ απλώς είμαι ο οδηγός».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη και την αποφόρτιση από την πίεση μετά τη σημερινή νίκη: «Είχαμε προβλήματα με τον Άρη στο προηγούμενο παιχνίδι, αν και παίξαμε καλύτερα σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο. Απ’ ότι ξέρω τώρα είμαστε σίγουρα δεύτεροι. Φυσικά θα πάμε για τον τίτλο. Υπάρχουν πολλές ομάδες που προσπαθούν να πάνε στην Ευρώπη και ο Άρης είναι μια από αυτές. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Μέχρι τώρα οι παίκτες τα πήγαν πολύ καλά αναφορικά με τη νοοτροπία τους. Αυτά είναι παιχνίδια στο 50-50. Οι παίκτες κρίνουν αυτά τα παιχνίδια, όχι ο προπονητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ