aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤσόρνιγκερ: «Δώσαμε την τελική γροθιά - Άκουσα ιστορίες για τα μπαράζ...»

Τσόρνιγκερ: «Δώσαμε την τελική γροθιά – Άκουσα ιστορίες για τα μπαράζ…»

Ως αγώνα… μποξ χαρακτήρισε το τέλους του ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1. Όπως ανέφερε, οι δύο… μπόξερ ανέμεναν την τελική γροθιά, την οποία έδωσαν αυτοί.

Όσα δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ:

Αρχικά είπε: «Μάθαμε πολλά από το παιχνίδι σήμερα, ελπίζω και ο κόσμος! Δεν πρέπει να φεύγετε πριν το τελικό σφύριγμα. Ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα είκοσι λεπτά. Μετά η ΑΕΛ πήρε τον έλεγχο και το 0-1 ήταν εντάξει στο ημίχρονο. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο μέρος και οι παίκτες κατάλαβαν ότι ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να το γυρίσουν σήμερα. Το σημείο εκκίνησης ήταν η φάση που ο Γιάνγκα βρήκε το δοκάρι. Σε γενικές γραμμές στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι.

Στο τέλος ήταν σαν αγώνας μποξ, με δυο μπόξερ να αναμένουν την τελική γροθιά και την δώσαμε εμείς. Ο κόσμος μας βοήθησε. Ελπίζω ο κόσμος που δεν ήρθε να απόλαυσε ένα καλό δείπνο γιατί έχασε ένα παιχνίδι μεγάλης έντασης. Ήταν ένα παιχνίδι έντασης στο γήπεδο και από τους προπονητές. Πριν με ρωτήσετε ήταν λάθος, δώσαμε τα χέρια με τον συνάδελφο στο τέλος».

Η νίκη αυτή έχει και άλλες προεκτάσεις ενόψει της συνέχειας; «Δεν θέλω να μιλάω για το μέλλον. Είχαμε και άλλες νίκες με γκολ προς το τέλος. Αυτό δείχνει τη νοοτροπία της ομάδας. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Έχω ακούσει κάποιες συναρπαστικές ιστορίες για το τι μπορεί να συμβεί στα playoffs για διάφορους λόγους».

Ένα σχόλιο για την απόκρουση του Γιοβάνοβιτς: «Είχε μια πολύ καλή απόκρουση και με τον Ολυμπιακό. Αποδίδει εξαιρετικά αυτή τη στιγμή και είναι ένας από τους λόγους που έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Ένα σχόλιο για τον πανηγυρισμό σας στο δεύτερο γκολ: «Έχουμε κάποιους παράξενους τύπους στον πάγκο! Τους είδα να τρέχουν με ανοικτά μάτια και στόματα και σκέφτηκα πως θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να τρέξω προς την αντίθετη κατεύθυνση. Παλαιότερα ήμουν πιο γρήγορος! Ευτυχώς δεν με άγγιξαν αλλά νομίζω χτύπησα τον ώμο μου (γέλια)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ