aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤσόρνιγκερ: «Δεν ήμουν ο πιο αγαπητός στη Λεμεσό, δεν φοβόμαστε τίποτα»

Τσόρνιγκερ: «Δεν ήμουν ο πιο αγαπητός στη Λεμεσό, δεν φοβόμαστε τίποτα»

Σχεδόν 20 λεπτά διήρκησε η συνέντευξη Τύπου του λαλίστατου και ατακαδόρου Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ο προπονητής του Απόλλωνα μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με 3-0, στάθηκε στο δέσιμο της ομάδας του, υπενθύμισε ότι το καλοκαίρι ήταν ανεπιθύμητος και τόνισε ότι δεν φοβούνται τίποτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, παίξαμε με μια καλή ομάδα, μας έβαλε δύσκολα. Έχει τον Σαντίκ και τον Σάσι στο δεύτερο ημίχρονο, μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα. Τα πρώτα 20-25 λεπτά πήγαμε πολύ καλά, κάναμε το παιχνίδι μας, έγινε το 1-0, μετά μπόρεσαν να μας βάλουν λίγη πίεση. Ήμασταν λίγο ανοργάνωτοι στο χώρο του κέντρου, μας έκαναν 1-2 καλές ευκαιρίες, αλλά μετά σκοράραμε και κερδίσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δοκίμασα να φορτώσω την αριστερή πλευρά, αλλάξαμε τα φτερά μας, οι παίκτες έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, Κολ και Ίλιεφ τρομερό παιχνίδι, ο Αλμπάνης εξαιρετικός είχε τα τελειώματα, η άμυνα έκανε καλή δουλειά. Μου αρέσει που οι αλλαγές μας έρχονται από τον πάγκο και κρατούν το πνεύμα».

Για την πίστη του στην ομάδα παρά τον αποκλεισμό από τη Ζίλινα το καλοκαίρι, είπε:  «Δεν ήμουν ο πιο αγαπητός στη Λεμεσό όταν χάσαμε από τη Ζίλινα. Έπρεπε να συνέλθουμε, να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Ήταν σκληρή αρχή, αλλά η νοοτροπία της ομάδας ήταν καθοριστική. Με τον Άρη με πιο λίγους παίκτες δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλη ομάδα. Με ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, με όλες τις ομάδες. Δεν έχει να κάνει με τη γερμανική νοοτροπία, δεν έχουμε Γερμανό παίκτη. Έχουμε Γάλλους, Ελλαδίτες και Κύπριους. Αναλύουμε τα πράγματα, λέμε σε κάποιον αν δεν είναι στον σωστό δρόμο, αν πιστεύει ακόμη ότι μπορεί να το κάνει με τον δικό του τρόπο, τον κλωτσάω στον πισινό, αν το κάνει με διαφορετικό τρόπο, πάλι τον κλωτσάω στον πισινό. Είναι εντυπωσιακό το πόσο δέθηκε η ομάδα, φέραμε τόσους νέους παίκτες. Υπάρχουν ακόμη παίκτες κλειδιά από πέρσι, Χάμπος, Πίττας, Ρομπέρζ, Γιοβάνοβιτς, αλλά φέραμε αρκετούς. Ακόμη έχουμε παίκτες έξω, έχει δουλειά το ιατρικό τιμ. Είναι εντυπωσιακό το πώς δέσαμε».

Για το ότι ο προπονητής της Μπάγερν, Νάγκελσμαν, δήλωσε πως τα βράδια ξυπνά τη γυναίκα του φωνάζοντας τα ονόματα των παικτών του κι αν κάνει ο ίδιος κάτι ανάλογο: «Οι προπονητές μιλάνε πολύ για τα μίντια για να δώσουν ατάκες, δεν είμαι σίγουρος αν στα αλήθεια ξυπνά τη γυναίκα του. Αλλά αυτός δεν έχει δύο παιδιά, εγώ έχω δύο και με ξυπνάνε εμένα τα βράδια. Ελπίζω να μην φωνάζει τα ονόματα άλλων γυναικών γιατί αλλιώς θα είναι χωμένος σε βαθιά σκ@t@».

Για την ανησυχία του κόσμου καθώς ο Απόλλων έχασε τα προηγούμενα πρωταθλήματα προς το τέλος: «Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα. Πρέπει να το αποβάλλουμε αυτό, βλέπουμε μπροστά. Με την ΑΕΛ έχουμε μόνο 13 παίκτες, αλλά δεν θέλουμε δικαιολογίες. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Βλέπουμε το μέλλον. Είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες νίκες. Αυτό λέει πολλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ